Etiketledim cevap bekliyorum umarım görürler.Onunla @PhotonicInduction ilgileniyordu ben bilmiyorum o filtreyi siz ayari yanlismi yaptınız acaba
Işığı kapattım uyuyorlar.
Şu filtre nasıl acaba debisi daha düşük.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Etiketledim cevap bekliyorum umarım görürler.Onunla @PhotonicInduction ilgileniyordu ben bilmiyorum o filtreyi siz ayari yanlismi yaptınız acaba
Tamamdır teşekkür ederimİnanın filtre olarak bilgim yok
Lamba kapalı. Suyun içine aldım şimdi dediğiniz gibi, bir kısmı suyun içinde bir kısmı dışarıda olacak şekilde.Hareketsiz olan hayvan hasta mı, uykulu mu bilmiyorum ama ısıtma lambasını kapatacaksanız en azından o hayvanı rampaya vücudu su içinde, kafası dışarıda kalacak şekilde koyarsanız net bir bilgi gelene kadar üşümemiş olur.
Burnu tamamen suyun dışında kalsın da nefes alma güçlüğü yaşamasın ufaklık.Lamba kapalı. Suyun içine aldım şimdi dediğiniz gibi, bir kısmı suyun içinde bir kısmı dışarıda olacak şekilde.
Gözlemleyeceğim umarım hasta olmamıştır![]()
Kendisi kuru alana çıkmış zaten ama hala olduğu gibi hareketsiz gözleri yarım açıkHayvanı kuru alana koyun rampaya koyarsanız su yuttuysa durumu daha kötü hale getirirsiniz hayvan ölür.
Filtreden hava baloncuğu gelmiyor artık sebebi nedirFiltrelik bir durum yok.
Hayvanı kuru alana koyun rampaya değil.
Esinti vurmasın pencereler kapalı kalsın.
Hayvan su yutmuş olabilir. Kuru alan ve cam arasında bir boşluk var oraya sıkışmış olabilir mi?
Çalışmıyor mu yani?Filtreden hava baloncuğu gelmiyor artık sebebi nedir
Bana filtre geldi korkunca tedbirli olmak için içine çekilip gozlureni yarım yapmazmi fotoda yarım degilmiydi gözFiltreyi komple çıkartın hayvan düzelecek mi ona bakalım filtre önemli değil.
Arada sırada böyle yavaş yavaş hareket edip geziyor ama genelde baygın. Filtreyi çıkardım akşama kadar takip edeceğim bakalım ne olacakHayvan bir yere sıkışmış ve boğulmuş.
Yuttuğu suyu atabilir hayvan hala hayatta ise bu iyi haber yavaş yavaş duzelebilir.Arada sırada böyle yavaş yavaş hareket edip geziyor ama genelde baygın. Filtreyi çıkardım akşama kadar takip edeceğim bakalım ne olacak
Aşırı hızlı derecede ayak çırparak akıntıya karşı yüzmeye çalışıyorlardı bu yüzden filtrenin yerini değiştirdim dün. Yeni hali önceki mesajlarda mevcut böyle daha stabil oldu.Yuttuğu suyu atabilir hayvan hala hayatta ise bu iyi haber yavaş yavaş duzelebilir.
Filtre konusunda filtre güçlü değil hayvanı boğacak seviye savurmaz. Korkma durumu da değil hayvan su yutmuş.
Filtre bazen duraksayabilir. Fişten çıkarıp pervanesini temizleyin düzelir.