Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!.Yem olarak bunları alın.
Filtre olarak bunu öneririm.
Hava sıcaklığına ve mesafeye göre 28-42-52-72Watt ampul alınabilir. Şuanki akvaryumunuz için kışın 52 yazın 28 Watt kullanmanızı öneririm.
O gün atakan petshopta olmadığı için alamamıştım, aklımdan da çıkmış. Şimdi sipariş verdim akvaryem.com dan
Gerek olmadıkça onerilmezSuya metilen mavisi damlatmam gerekir mi?
Şimdi neyleri sipariş ettinizO gün atakan petshopta olmadığı için alamamıştım, aklımdan da çıkmış. Şimdi sipariş verdim akvaryem.com dan
Omega one juvenille sipariş ettim.Şimdi neyleri sipariş ettiniz
Hiçbir şekilde açmıyorKulak çöpüyle yapmayın 45 derece açıyla tutun ağzına damlatın hafif ağzını aralar girer
Tamam siz dedigimi yapın hafif aralar siz gormezsiniz bilmezsinizHiçbir şekilde açmıyor
Tamam bir sonraki uygulamayı öyle yaparımTamam siz dedigimi yapın hafif aralar siz gormezsiniz bilmezsiniz
Akşam 5 gibi eşim dudak kenarlarına sürdü, ben de tam emin olamadım yedirip yediremediğinden ve az önce söylediğiniz açıda 2 damla damlattım ağzına ve dudaklarına sürdüm güzelce45 derece açıyla tutup sürer gibi ağzına sürün. Az da olsa ağzına girer.
Fazlası zarar tekrar damlatmasydinzAkşam 5 gibi eşim dudak kenarlarına sürdü, ben de tam emin olamadım yedirip yediremediğinden ve az önce söylediğiniz açıda 2 damla damlattım ağzına ve dudaklarına sürdüm güzelce
Anladım. Biz şuan bu damlayı ne için kullanıyoruz su yutmuş olmasından ötürü müGöze göz enfeksiyonu akciğer enfeksiyonu olmadıkça onerilmez siz ağızdan devam edin
Onu bende bilmiyorumAnladım. Biz şuan bu damlayı ne için kullanıyoruz su yutmuş olmasından ötürü mü
Hayvanın durumu fena gözükmüyor biraz toparlamış.Ekli dosyayı görüntüle 12902
Gözünün birisini açıp diğerini kapatıyor bazen, sağ gözü şişik gibi nispeten.
Ağızdan uygulamaya devam mı edeyim Gentagut’u yoksa gözüne de sürmeli miyim?
Tamamdır teşekkür ederim şuan çok şükür daha bi canlı, can geldi hayvancağıza. Umarım ilerleyen günlerde diğerleriyle beraber yem yiyebilir hale gelirHayvanın durumu fena gözükmüyor biraz toparlamış.
Su yutmadan dolayı kuru alanda durdu yem yemedi üşüttüyse akciğer enfeksiyonu gelişebilir. Bu yüzden admin gentagut önermiştir.