Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!asliaral' Alıntı:Karbon yok bende, zeolit var. Oyuzden onu 3. e aldim. En ust lav olsun diye. Yanlis mi oldu?
asliaral' Alıntı:Merhaba
Link icin tesekkurler.
Siralamada; mekanik, biyolijik ve kimyasal denmis.
Biyolojik icin lav tasi, kimyasal icin zeolit koydum. Bu siralamaya uygun gorunuyor ancak bazi filtrelerde alttan ve ustten dizim degisiyordu sanirim. Benimki bu konudaki Tetra ex1200
asliaral' Alıntı:Yalniz cok ilginc birsey var. 5 senedir kullaniyorum.Farkli birsey de yapmadim; elyaf tikarken vs
Yeni kurulumda icinde hava olup tis tis yapardi ya baslarda, bu sefer hic olmadi ondan..
Bu arada evet; kismi su degisimi yapiyorum. Zaten bunun zamanini erkek kaplumbagam belirliyor.. 2 ay sonra; bazi yemleri yememeye basliyor. Su degisimiyle duzeliyor. 2 ayda bir; bazen suyun yarisini bazen 3/4unu cekiyorum..Duruma gore.
asliaral' Alıntı:Bende karbon yok yalniz.
Lav tasi veya Substrat
Zeolit
Seramik
Sungerler Elyaflar
Tislamadan kastim; filtrenin icindeki su carpma sesi.Havasi gidince zamanla biterdi ama bu sefer hic olmadi.