Berke Karaca
Bronz 4 Üye
Arkadaşlar Merhaba.Ben eskişehirde okuyan bir öğrenciyim.Kötü koşullarda bakılan 2 adet kırmızı yanaklı su kaplumbağası sahiplendim.Anladığım kadarıyla 2 3 aylık civarındalar.Onlara rahat edicekleri bir akvaryum kuruyorum ancak lamba konusunda çok bilgim yok.Şuan lambaalrı olmadığı için her gün 3-4 saat arası balkona çıkartıp beslenme kaplarında (14 litrelik plastik kap) güneşte yüzdürüyor dinlendiriyorum.Boshi marka uvb 3 lambası buldum bu bana yeterli midir? Öğrenci olduğum için 6 7 ay idare edersede olur.SOnrasında uvb 5.0 iyiymiş sanırım onada geçebilirim ya da armatür bulabilirsem uvb 5.0 koalyca temin edebileceğim bir site güvenilir bir site marka söylersenizde olur.Her armatür onlara oluyor mu bilmiyorum bulduğum marka boshi hem ısıtıcı hem uvb lambasıymış böyle bir şey mümkün mü bilen arkadşlarım abilerim ablalarım beni lütfen aydınlatabilir mi?. Çok kötü koşullarda oldukları için 2 kaplumbağamında üzerine tiriyorum ve sağlıklı mutlu olmalarını isiyorum.Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.