@cemBu arada 5.0 mı alayım uvb yi 10.0 mı?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!@cemBu arada 5.0 mı alayım uvb yi 10.0 mı?
Peki dediğiniz 13w için kullandığım mandallı masa kambası uygun mudur ve o ürün orjinal mi yani çok ucuz. Benim bildiğim orjinal uvbler 1000 tl civarında.5.0 alacaksın. 10.0 desert yani çöl hayvanları için.
Cem bey peki genel temizliği ayda 1 yapmama gerek varmı yoksa dediğiniz gibi su sarardığında mı yapayım?Kir dışkı gördüğünde al. Onun zamanı yok. Metileni sürekli damlatma sağlıklı birşey değil. Metil alkol bazlı.
13 watt'ta mesafe kısalır. Alırsan ampul ucu ile taban arası 20-21 cm olsun.
Ama sadece 1hafta oldu. Genelde suyu koyduğum ilk zamanlar bulanık oluyor sonradan düzeliyor.Bulanıklık varsa yenile.
1 hafta önce tüm suyu boşaltıp akvaryumun heryerini 3-4 defa silip koymustum suyu.Suyu değişmeden önce bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile camlardan geçip çıkar sonra suyu alıp yenile.
O zaman su değişimi yapmaya gerek yok. Teşekkürler.Gördüğüm kadarıyla değil
Zaten sipariş etmedim.İptal et. Adamlar daha hızlı güncelliyor bizimkilerden.