Kumun hepsini tek seferde koymama gerek yok değil mi yıkadığımı koyarım teker teker.Salınım olsa bile fazla bir etki etmez. Boya öyle kolay çözünmez.
2 kg'lik partiler halinde yıka daha kolay temizlenir.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kumun hepsini tek seferde koymama gerek yok değil mi yıkadığımı koyarım teker teker.Salınım olsa bile fazla bir etki etmez. Boya öyle kolay çözünmez.
Zaten daha bugün sipariş ettim birkaç güne anca gelir herhalde.Evet yıkadıkça koy. Yavaşça dök. Derin kase, çorba tabağını ters çevirip tabana koy kum döküldükçe çarpıp kenarlara doğru yayılır. Boş tabana dökersen kum değdiği anda yukarı doğru yükselir. Tabana oturması zaman alır.
Şimdi yapma hayvan uyusun. Gündüz uğraşırsın.
Ampul derken anlamadımTaşımada ampuller riskli. Kum ağır olduğu için kaldırıp atmazlar.
Tamamdır o zaman dursunmu?Salınım olsa bile fazla bir etki etmez. Boya öyle kolay çözünmez.
Kumun kovası kargocular yüzünden kırılabiliyormuş ama çuval geçirip streçledikleri için kum dışarı dökülmüyormuş.Taşınırken ampul vs. şeylerin bazı kargocuların umursamazlığı yüzünden kırılma , parçalanma gibi durumları olabiliyor ama bu kum için geçerli değil. Kum ağır olduğu için kaldırıp atma vb işlemler uygulamaları daha güç bir durum.
Satıcının mesajını tam anlayamadım benim bildiğim bu gibi durumların engellenmesi için kovanın içine kumu poşetler koyarlar çuval geçirip streçlemeyi ilk defa duydum.
.Tamamdır o zaman dursunmu?
Peki kumu koyarken filtreyi kapatayımmı kumu çekmesin diye?Evet yıkadıkça koy. Yavaşça dök. Derin kase, çorba tabağını ters çevirip tabana koy kum döküldükçe çarpıp kenarlara doğru yayılır. Boş tabana dökersen kum değdiği anda yukarı doğru yükselir. Tabana oturması zaman alır.
Şimdi yapma hayvan uyusun. Gündüz uğraşırsın.
Peki bunu neden yapıyor?Kumu koydum. Her koymadan önce 3-5 kere yıkadım leğende.
Kabuğunu termometreye sürttüğünü farkettim kuru alana koydum kaşımaya başladım ve ilk kez sanki dans eder gibi kabuğunu sağa sola sallamaya başladı
Peki ne yapabilirim veya alabilirim?Plakalar kurudukça gerilir ve kaşınır.