50 mi!!Wuwwww.Bir de siz bana fazla atiyorsun diyordunuz zamaninda =))Hayvanlariniz buyudu tabi, simdi anladiniz durumun vehametini =)
Aynen, cok yem gidiyor, ben de dun farkettim.1000 lik yeni vital acmistim.Ben bunlari 250lik kutuya koyuyorum,hava almasin kalanlar diye.Daha 3 hafta olmadan kutunun dibine yaklastim Boyle giderse 3 ay ancak gider.
Bize kiloluk lazim ama baktiydim, sanirim yok etrafta.Bir yerlerde gorursen, bana da haber verir misin?Tetra ve Vital istiyorum kiloluk. Mineralim yetecek gibi.Karidesim bitiyor ama onu da farkli farkli aliyorum Mesela Royal almadim hic, onu planliyorum
Parazit zaten en buyuk korkumdu Hatirlarsan,ilk Corum mevzu cikinca, endisemi paylasmistim senle Ama onu da anlamak imkansiz
Kiloluk derken yani anladin sen, bir ksc kiloluk
bir kac
Korkarim ki suan iyiniyetle derme catma bakan, ogrenci veya durumu uygun olmayan tum arkadaslar, sahiplendirir veya dogaya salar Durumu rahat olmayan kimse, kaplumbaga coksa, kaliteli de besliyorsa, bu masrafa gelemez
Zayif derken yani butlari yerinde,ayaklari kocaman ama oyuklari, erkek yapisi gibi,guzel demek istedim
Diger diside et fiskiriyor