Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yemlemede kafa boyu olcusu

dişiye değil akvaryuma ve sana karşı yapacaklarını öğrenmeli bunu da dişi gösterir. ona bakarak uyum sağlamayı öğrenir, ortama alışır. sen bunu dışarda bulmamış mıydın ?

Vildan Hanim'in arkadasinin kopegi,bahce gibi bir yerde bulmus.

Disiyi takip ve taklit ediyor ama yem konusunda tokgozlu.En son aklina gelen sey gibi.

Hayvanın aklı dişide bence :)
Birde bu kış genç erkekler bi iştahsızlık durumunda bence. Geçen benimkilerde burun kıvırdı. Bir arkadaşınki de aynı durumdaydı.

bende dişilerde vardı sıkıntı bu bir kaç gündür iştahları yerine geldi. bugün energil günüydü bir avuç götürdüler doymadılar.

Emre bende yem secme sozkonusu.

Erkege Energil atinca hopur hopur yiyor.

Tonton da Energil'in baligi haric her turlu yemi yiyor.

Ama sevmedikleri yem olunca suratima bakiyorlar

belki yüzgeci battıysa hayvana ona tepki vermiş olabilir. bir de haliyle yemesi ve parçalaması gammarusa göre zor. sünüyor duruyor. oysa gammarus çıtır çerez gibi.

Tonton'un Energil'den sogumasi zamanla oldu.Once bayiliyordu.Sonra dusenlerini toplamamaya basladi.En son hic isirmamaya basladi.

Zaten Kasim'dan sonra daha almam Energil.Tropical veya Royal alacagim.

Bende daha raffy I almam. Koca 1 lt içi toz dolu. Akvaryum kirleniyor. Tropikal alacağım

Yemler kısıtlandı. Belli başlı olanlar geliyor. Tropicalin gammarusu biraz daha büyük. 10 cm kabuk boyundakiler rahat yiyor. Üstü için çerezlik. Ama yiyebilecekleri düzeyde.

Raffy I aklima bile gelmedi,onu hic hic almam =))

Tropical derken Emre'nin dedigini kastetmistim.Onu bulamazsam Royal dusunuyorum.Tropicalin gammurusu bilmiyorum ama benim Tonton ufaklari yiyemiyor.Agzi cok buyuk ams tutturamiyor sonra birakiyor

Tropical river shrimp alırsan benim içinde aklında bulunsun Berrak. Ben raffy I yı yarın yavruları olan arkadaşa vereceğim. Daha da almam. Tropical gammarus almıştım çok iyi. Sadece protein Değeri biraz daha düşük. Sonuçta aynı canlı. İşleme farkı var sanırım.

Aklimdasin merak etme.Ben de mineralimin bitmesini bekliyorum Yarim kucuk kutu kaldi.O bittiginde filtre malzemeleri,karidesle beraber hepsi icin toplu soracagim ve siparis verecegim. Tabi skt.lerini soruyorum once,eger varsa.

Aynen ben de yazin yarim kutu I'i bana kucuk kaplusunu veren arkadasa vermistim.Bu Mayis'a kadar da skt.i vardi ama akvaryumu batiriyor.

Ben Perşembe günü teleskop ve juen yapacağım. Bir kaç bakacağım ürün var. Bu arada ona da bakarım ama ümidim yok.

Elimdeki raffy I yı arkadaşa götüreceğim. Hazır tarihi yeni üç yavru zamanla bitirir.

Daha herbivor ve carnivorda almam sanırım. Tamamen Fuzuli yemler. Agil bulmalıyım büyük boy. Olmadı ufaklardan dört kutu alacağım. Elimdeki geçen ay bitti halen alamadım.

Riyalde karides var. En büyük karidesler royal ve energil içinde. Hatta bölünmüş bile olur.

Daha sonra tropikal river shrimp karidesleri gelir. Daha ufak karideslerdir.

Gene tropical gammarus muadilleri içinde en büyüğüdür. Ama gammarus karides kadar iri olmayan bir canlı. Yani yukarıdakilerden küçük.

Sera ve tetra gammarus tropical gammarustan ufaktır. Külü çoktur. Sadece protein ORANI daha yüksektir.

Tropikal river shrimp bulamazsam Royal'i denerim o halde ilk.

Agil'i de dediniz ama onu almaya korkuyorum.Calcil'i Tonton kustuktan sonra.Acaba dedim Jbl'yi yadirgadi mi..Cunku baliklari da artik yemiyor.

Sen aslinda tekillestirecegim demistin aylar once.Ama yine dallanip budaklanmis yemler

Yok işte carnivor ile herbivor bitmedi gitti. Carnivoru o zaman iki büyük kutu almıştım.

Geri