Tekrar merhaba. Yaptıracağım 150x50x60h akvaryuma JBL e1902 dış filtreyi 2 hafta önce sipariş etmiştim. Kargo yoğunluklarından dolayı yeni geldi. Ve kargo arabasında sarsıldığından en alt sepetindeki beyaz yuvarlak şeylerden dolayı dış filtrenin içi bembeyazdı. Çıkarıp tüm sepetleri ve dış filtreyi süngerle yıkadım. Çoğu geçti ama kuruyunca az az geliyor yine. Bu bir sorun oluştururmu acaba?
Ben hydor eth 300w almak istiyorum. Dış ısıtıcı yer kaplamadığından dolayı istiyorum. Ama 450L olan akvaryum ve 1900L/H olan dış filtreden dolayı endişelerim var. Sizce dış ısıtıcı bu akvaryumu ısıtırmı?
Bu akvaryuma kaç kg silis kum gereklidir? (Vitasand alacağım)
Bende iç filtre olarak eheim pick up 2012 var. Bu akvaryuma yeterlimidir acaba?
Bu 5 sepetli JBL e1902 dış filtreye malzeme olarak neler almalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada musluk ucu filtreden vazgeçtim. Uzun vadede ters osmosis daha uyguna geldiğinden dolayı ters osmosis yaptıracağım.
Ben hydor eth 300w almak istiyorum. Dış ısıtıcı yer kaplamadığından dolayı istiyorum. Ama 450L olan akvaryum ve 1900L/H olan dış filtreden dolayı endişelerim var. Sizce dış ısıtıcı bu akvaryumu ısıtırmı?
Bu akvaryuma kaç kg silis kum gereklidir? (Vitasand alacağım)
Bende iç filtre olarak eheim pick up 2012 var. Bu akvaryuma yeterlimidir acaba?
Bu 5 sepetli JBL e1902 dış filtreye malzeme olarak neler almalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada musluk ucu filtreden vazgeçtim. Uzun vadede ters osmosis daha uyguna geldiğinden dolayı ters osmosis yaptıracağım.