Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeşil'in akvaryum maceraları

Cvp: Yeşil'in akvaryum maceraları

jbl agil, tetra reptomin; sera vital bunlar olmalı. özellikle agil gelişimini canlandırır.

şimdikileri kullanmaya devam edicekmiyim peki ?

evet onlarda olacak. ana yem kategorisinde raffy P, jbl agil, tetra reptomin
ek yemler raffy I, vital
destek yem sera mineral. bu yoksa bunu da al.

Vital yenilerin içerisinde şart olan yem. Bitkisel beslenmesi eksik kalmış.

tamam sera vitali bugun almaya çalışırım agil le reptomini bir dahaki juen alışverişimde alabilirim

Aslında sebze olarak marul veriyorum arada birde sera raffy nin sebzelisi var .. jbl nin 1 litrelik kurtlarından var 2 haftada 1 balık veriyorum

raffy P'deki tahıl içerikli sebzeli olan vital.

Tamam fiyatıda 15 lira civarı bugun alırım.. Hergün birini vericem değil mi birgünde aç

Tamam fiyatıda 15 lira civarı bugun alırım.. Hergün birini vericem değil mi birgünde aç

evet eksik gün kalırsa onu da ana yemlerden biri ile tekrarlarsın. aç günde de yeşillik verirsin. aç günün ön ve arkasındaki gün vital olmasın. zaten yeşillik vereceksin.

Abi sera vital bulamadım tetranın hangisi sebzeli ondan alsam olur mu ?

tetra reptomin yosun içerikli onu alıp kullan. zaten iki ürünü var diğeri gammarus.

Raffy p deki bitkisel ile vitalin içeriği tam olarak aynı olmayabilir. Sonuçta farklı hamur. Bu sebeple vital kesin şart bence.

Evet Yaşarcan hergün biri, bir günde aç.

Reptomin yüksek protein içerir, gene bir bitkisel gerekir. Sera herbivor al Yaşarcan. Ama o zaman minerali biraz düşürmen gerekir.

abi şimdi raffy p ve jbl gammarus var 1 litre sera vital internetten alıcam yada tetra reptomin

Kesinlikle gereken vital.

Sana programı yazayım.
1. Gün: Raffy P
2. Gün: Vital
3. Gün: Raffy I
4. Gün: Aç gün
5. Gün: Reptomin
6. Gün: Mineral
7. Gün: Agil

Reptomin al ama çok büyük alma. Senin hayvan çok uzun zaman geçmden ikinci aç güne de geçer. O zaman reptomin kalkar.

abi hepsini alıcak gücüm yok şuan sadece sera vital ve jbl agil alabilicem internetten alıcam .. raffy ı yerine jbl var ürün bu : mailto:/urun_detay.aspx?urn=11852&ad=jbl-gammarus-kaplumbaga-yemi-1000-ml

Doğru o ayrıntıyı kaçırdım. Raffy I yerine gammarusu koyarsın. Reptomin yerine de raffy p verrsin. Kutuları çok büyük alma.

abi agille vitali sipariş ettim ama 6. günde mineral var onuda raffy nin içindekilerle idare ederim bir süre ama bitince ne vereyim o gün ?

program şöyle oldu bende

1)raffy P
2)raffy vital
3)Jbl Gammarus
4)Açgün marul
5)raffy P
6) Raffy p deki kırmızılar
7)Jbl agil

Eger mineral yoksa herbivor alinabilirdi vital yerine reptilinlede takviye yapilirdi
Simdi mineral alman lazim yada vitamin ama cok saglikli degil o

artık alamam zaten aldıklarım 45 lira tuttu elimdekiler raff p jbl agil jbl gammarus sera vital

Emre Abi yukarıya yaptım program bi incelermisin yem konusuna daha fazla para harcayamam çünkü yaza kadar kuru alanımın uvb lambamın hazır olması lazım ve daha dış filtre alınacak..

Program güzel olmuş Yaşarcan. Bununla devam et 2 cm sonra tekrar görüşürüz bu beslenme durumunu.

Abi aç günde marul yetmiyor ama hep istiyor kıyamıyorum o zaman

marulu çok fazla sevmiyor kabuğu kadar atıyorum ama

Geri