İyi akşamlar anca yazabiliyorum. Camcıya gittim 80*50*50 10mm cam ücreti 350tl dediler ama yarın bakacağım fiyat için bir de koyacağım yeri ölçmem gerekiyor. Biraz daha küçük yapmak zorunda kalabilirim

akvaryum bittiğinde ona uygun alırım bütün gereksinimleri (ısıtıcı,filtre,ısıtan ışık..)
Radyasyon belli çok gözümü yordu daha dikkatli olurum teşekkür ederim.
İlaçları ayrı kapta veriyorum 1 saat o suda banyo yaptırmamı söyledi doktor ağzına sıkabilirsen öyle yap dedi ben de öyle yapıyorum.
Oynatma evet boyun bölgesi sıkıp salıyor gibi bi hareket yapıyor. Sevindim normal olmasına teşekkürler
Banyo yaptırıyorum arada diş fırçasıyla üstündeki plakaların çekince çıkanlarını temizlerim. Hastalığı ne zaman nasıl geçecek bilmiyorum hapşuruğu durdu. Şuan hasta mı bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede geçmez herhalde kabuğunun altı da pembe gibi bilmiyorum...
Akvaryumu halledeyim kuru alan ısıtıcı her şeyi tamamlayacağım sağlıklı ve mutlu olsun en çok isteğim bu hepimiz gibi.
Doğru hiç derin suya girmediğinden... ben de telaş yaptım öyle olunca. İzmir'de bildiğiniz iyi bir veteriner varsa önerilere açığım

iyi akşamlar tekrardan çok teşekkür ederim her şey için görüşmek üzere.
Bir de kolunu ısırma var vitamin eksikliğinden yaparlar şeklinde bir yazı okudum bu konuda ne yapılmalı?