Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Lambaderden iyidir. Benim büyükte lambaderde var.
AEK' Alıntı:Lambaderden iyidir. Benim büyükte lambaderde var.
ShaF_cK' Alıntı:Mas akvaryumdan yetkili biri görse yazdıklarım topa tutar beni Ali Sarp çaktırmayın böyle dediğimi he
Alisarp' Alıntı:Bencede gereksiz olur, istersen suan sorayim fiyat, kargo dahil mi ?
Alisarp' Alıntı:250 akvaryum 130 sandiklama ve teslim
Alisarp' Alıntı:Hazir al sahibindenden safagin da dedigi gibi
olivia-peter' Alıntı:Hem ucuz olsun hem saglam gelsin olmuyor iste maalesef Saglam gelebilmesi icin birseyler yapilmasi gerekiyor o biseyler icinde bedel odenmesi gerekiyor.
Dusun cok uygun fiyata aldin kargo teslimat dahil sana geldi dagilmis ! Muhattap yoksa zararin daha buyuk
ShaF_cK' Alıntı:vay anasını telefondan kaç kez gönderdi ya doğru diyorsun da onları konuşucaksın imkanın varsa yakınsa ya tanıdık ya da kendin gidip bakıp yapabilirsin. Genelde bakarken akraba veya tanıdıkların olduğu yerlere bakmanı öneririm ve eğer nıyetlendın dıyelım almaya adamla konusmanı kaydet sorular sor deki kırık catlak varmı o vrmı bu varmı ozellıklerı tekrar soylesın ve bana gldıgınde bır cızık catlak olursa nlcak gıbsnden sor. Kaydet bır skntı oldumu bılısım sucu dıyerekten sıkayet edeblıyorsun eskısıne nazaran daha hızlı ıslemler kayıtlı belgende oldugu ıcın skntı olmaz
olivia-peter' Alıntı:Kafa iyice karisti simdi hayatta karar veremez
olivia-peter' Alıntı:Bu arada ben MAS tan al diye yazmadim, isini garantiye al demek istedim. (Mas'in o ebatlara fiyat vermesine bile sasirdim acikcasi.) Saglam gelmesini istiyorsan yine bir bedeli olacaktir. Unutma biraz da şans isi Bak km yol akvaryum geldi birsey olmadi diyor, ben burda ozel aracla 5 dk yol tintin geldim kırıldı Hadi bakaliM hayirlisi olsun