Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Kuracağım

http://www.elektrikmarket.com.tr/Horoz-HL067-E27-60W-Siyah-Masa-Lambasi,PR-50755.html
Bu lambayı al

Cvp: Akvaryum Kuracağım

Dedigim gibi onermem bugun gitim baktim vealternatif buldugum icin aldim hem daha iyi katlaniyorhem tamir edilebilir bozulursa hemde sikistirmali
http://www.elektrikmarket.com.tr/Horoz-HL074-E27-60W-Siyah-Masa-Lambasi,PR-50748.html

2 adet aldim kesinlikle oneririm

Alisarp bu lamba dan emin olamıyordum işte, sıkıştırmalı derken ? mengene sıkıştırması gibimi?

Alisarp' Alıntı:
Dedigim gibi onermem bugun gitim baktim vealternatif buldugum icin aldim hem daha iyi katlaniyorhem tamir edilebilir bozulursa hemde sikistirmali
http://www.elektrikmarket.com.tr/Horoz-HL074-E27-60W-Siyah-Masa-Lambasi,PR-50748.html

2 adet aldim kesinlikle oneririm

Hocam bunu da alabilirim ama benim akvaryumda kullanmam için mandallı tipte olması gerek. Bu nasıl monte edilecek resimden anlayamadım. Bir fotoğraf atmanız mümkün mü ?

Benim akvaryumun fotoğrafı da var. Uygun olursa bunu da alırım. :) hatta ikisini de alırım belki , yedek olsun :)

Horoz gibi sikistirmali vidanin uzerinde somun var onu sikarak iki plastik parcayla cami sikistiriyorsun

Anladım, o zaman bu seçenekte çok güzel rahatlıkla kullanılır.

Alisarp' Alıntı:
Horoz gibi sikistirmali vidanin uzerinde somun var onu sikarak iki plastik parcayla cami sikistiriyorsun

Hocam camda kaymıyor mu peki sıkışan parçalar ? Mandallı biliyorum ama şimdi bunu alıp kullanamazsam sıkıntı olur :)

olivia-peter' Alıntı:
Anladım, o zaman bu seçenekte çok güzel rahatlıkla kullanılır.

Hocam camdan kayma sorunu olmaz değil mi ?

Aslında bir fotoğraf çok iyi olur :)

Kaymiyor, kayacak olsa mandalda kaymali zaten
Suanda denedim tutunmada bir sorun yok ama biraz uzun demiri, her sekilde konumlanidirilir hatta d-foto atayim

Alisarp' Alıntı:
Kaymiyor, kayacak olsa mandalda kaymali zaten
Suanda denedim tutunmada bir sorun yok ama biraz uzun demiri, her sekilde konumlanidirilir hatta d-foto atayim

Çok iyi olur. Sitede resimler anlaşılır değil ;)

Bekliyorum ona göre karar vereceğim :)

Bu cem abinin onerdikleri baska pozisyonda duramiyor

mailto:/b6ehp4.jpg

Alisarp' Alıntı:
Bu cem abinin onerdikleri baska pozisyonda duramiyor

mailto:/b6ehp4.jpg

Benim eski olan da böyleydi hocam bunları biliyorum sizin önerdiğinizin fotoğrafını kastetmistim :)

3. büyük olan yeni olan sanırım ya da aynı sistem ?

olivia-peter' Alıntı:
3. büyük olan yeni olan sanırım ya da aynı sistem ?

Şimdi farkettim mobil olunca görmemişim , sağolun :)

Sanırım Ali'nin tavsiyesine uyup sıkıştırmalı olanı alacağım. Umarım pişman olman. :)

Evet burada ters taktim, her sekilde takilir neyse sen sec ikisinide attim

Alisarp' Alıntı:
Evet burada ters taktim, her sekilde takilir neyse sen sec ikisinide attim

Sıkıştırmalı olanı alıyorum , teşekkür ediyorum yardimci olduğun için ;)

Umarim sıkıntı çıkmaz :)

Siparişi şimdi verdim. 9 TL de kargo tuttu. Bakalım inşallah memnun kalacağız. Gelince haber veririm :)

Lamba ben eve gidince önericem markayı unuttum fakat benim açtığım konuya bakarsan masa lambası çok güzel ikeadan almıştım

sen bunu diyorsun alisarp bende duvara veya masaya vidalı olanı söylüyorsun sandım. evet bu güzel. yalnız büyük akvaryumda kullanılması daha uygun gibi gözüküyor. küçük akvaryumda açı vermek uğraştırır.

Onu dusundum aslinda abi oyuzden fotograf atip demiri uzun dedim ama bunun takma yeri iki farkli sekilde takiliyor yatay ve duz olarak ve cok oynak hem baslik hemde demirler ben begendim yani baya

Geri