Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Kuracağım

Beta donecektir kuskun olmasin, turkce klavye olmadigi icin olabiliyor bazen oyle :)

Cvp: RE: Akvaryum Kuracağım

Alisarp' Alıntı:
Beta donecektir kuskun olmasin, turkce klavye olmadigi icin olabiliyor bazen oyle :)

Türkçe klavye derken hocam tam anlamadım ?

---

Beta inşallah döner. Döner de uygun fiyatla dönsün yoksa anlamı yok :D

Eyvallah hocam. :)

Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Birşey çıkarsa yine size danışacagim. ;)

Tay- mur'un işçiliği de güzeldir ama nakliye dahil bir fiyat al.

cem' Alıntı:

Tamam hocam o firmaya bakmamistim ama yarın onlara da mail atarım. ;)

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. :)

cem' Alıntı:

Hocam merhaba. Bugün Beta Akvaryumdan cevap geldi mail'ime. 130 TL cama cam akvaryum için istemişler. Star Model Çerçeve ile almak istersem 205 TL'ye sadece akvaryum geliyor. Sağlamlık açısından çerçevenin bir katkısı oluyorsa eğer çerçeveli olanı almak isterim ancak sadece görüntü olarak fark edecek ise gerek yok 70 TL vermeye. Gerekli ise o şekilde çerçeveli alırım. Yalnız kargo hakkında herhangi birşey belirtilmemiş. Bir bilginiz var mı kargo fiyatı konusunda ?

Çerçeveli olup olmaması gerektiği konusunda karara varmamda yardımcı olursanız mail'ine cevap vereceğim ve kargo parasını da soracağım. Öncelikle çerçeve olayına netlik kazandırmak adına sizlere bir sormak istedim. Bu arada fiyat da uygun gibi sanki ? :smile:

Tabi kargo fiyatı önemli , 100 TL kargo derlerse almam için beklemek gerekecek o zaman da fiyat teklifinin süresi doluyor çünkü teklif 20 gün geçerlidir denmiş. :133::133: Umarım kargo da makul bir fiyat olur da akvaryum'u aradan çıkarırım. :rolleyes:

Barış ölçü ve cam kalınlığı nedir. Rodaj yapılacak mı. Star çerçeve dediğin tahta veya plastik ise gerek yok. Resim çerçevesinden sonra da yaparsın. Alüminyum yapacaklarsa yaptır. Köşeleri bir parça sıkı tutar. Üstüne kuru alan yaptırırsan oturtursun.

cem' Alıntı:
Barış ölçü ve cam kalınlığı nedir. Rodaj yapılacak mı. Star çerçeve dediğin tahta veya plastik ise gerek yok. Resim çerçevesinden sonra da yaparsın. Alüminyum yapacaklarsa yaptır. Köşeleri bir parça sıkı tutar. Üstüne kuru alan yaptırırsan oturtursun.

Sitelerinde bir örnek var hocam oradan bakın isterseniz ben pek bilmiyorum. Ama alüminyum paslanmaz çevçeve geçiyordu sanırım.

Zaten üste kuru alanı kendim yaptıracağım. Tekrar mail attım fakat 2012'deki bir mesajda sevkiyatımız yoktur vs. diye bir mesaj gördüm. Gönderim yapılıyor değil mi ? :(

Alisarp' Alıntı:
Kargoda garanti var mi yada sandikliyorlar mi diyede sorarsin

Kargo olduğundan emin olamadım şimdilik fiyati sordum hocam. Geri dönüş alınca soracağım garanti ve sandıklama varmı diye. Teşekkür ederim hatırlama için. ;)

Şimdi mail geldi. 80tl ücret isteniyor ve otobüs ile yollayacaklar. 2 cm strafor köpük ile kaplanıyormuş ama sandık falan yok. Ayrıca başına birsey gelse bile teslim almak zorunda kalacağım muhtemelen. Bu hiç hoşuma gitmedi. Biz mesul değiliz falan dediler. :(

Cok buyuk bir risk, sandik yoksa straforla olmaz hele otobusle. Zaten garantili olsa o sekilde gondermezler.

olivia-peter' Alıntı:
Cok buyuk bir risk, sandik yoksa straforla olmaz hele otobusle. Zaten garantili olsa o sekilde gondermezler.

Hocam MAS akvaryum 1-2 ay'a siparis alacak ise onlardan alacaktım ama artık siparis almıyorlar. BETA'yı da eledim üstteki sebeplerden dolayı. Gittikçe can sıkıcı olmaya başladı durum. İşini düzgün yapan firma yok mu şu ülkede ya! :(

olivia-peter' Alıntı:
O zaman MAS ile gorusup siparis alabilecegi zamani ogrenmek nasil olur?

Emre (AEK) abi sanırım iletişimi iyiydi MAS ile ve yurtdışından ne zaman dönecekleri belli değil diyordu. Bana bilgi vereceklerini sanmıyorum detaylı olaral ama Emre abi tekrar konuşur ise belki bir tarih verebilirler...

:)

Cvp: Akvaryum Kuracağım

Evet öyleymiş, eğer beklersen dönüş sonrası yaptırırsın sapa sağlam tam takım olur ya da başka bir yer bulunacak mecbur.

Ne zaman dönecekler bilmiyorum ama sürekli uğraşmaktan yoruldum. Yaz tatili sonlarına doğru tekrar buraya yazarım. Sipariş alırlar ise yaptırırım aksi halde en erken 15 tatil veya bir dahaki yaz tatiline kalacak. Kalmaması için çok uğraştım ama olmuyorsa zorlamanın anlamı da yok..

teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için ;)

Geri