Şimdi ölçtüm akvaryumu sağdan sola 100 cm önden arkaya 30 cm aşağıdan yukarıya 40 cm 100*30*40 oluyor sanırım iki tane kaplumbağa var.Kabuk büyüklükleri kafa ve kuyruk haricinde birisi 10,5 cm öbürü 11 cm iç filtre kullanıyorum sadece eheim pick up 60 şimdi ortalama olarak bu akvaryum bu hayvanlar için yeterli mi ve iç filtre ben suyunu değiştirdiğim sürece temizler mi yeterli olur mu burası için ?
Metilen mavisi ne kadar sürede bir damlatılmalı ? Suyu ne kadar sürede bir dip çekim yapılmalıdır ve suyun ne kadarı boşaltılmalıdır ? Filtre ne kadar sürede bir temizlenmelidir ve elyafı değiştirilmelidir ?
Isıtıcı lamba kullanıyorum.Ek olarak Uv lambasına geçebilir miyim ?
Beslerken 10,5 cm ve 11 cm boyunda olduğunu farz edersek kafası kadar yem verilsin denmiş fakat ben ölçemiyorum kafasına göre günlük 15 tane veriyorum 1 öğün sizce çok mu az mı ? Aç gün uygulaması yapmaya başlamalı mıyım çünkü çok çırpınıyorlar görünce ne kadar beni görünce çırpınırlarsa çırpınsın bir gün boyunca aç mı bırakmalı mıyım ?
Şimdilik sorularım bu kadar teşekkür ederim.
Metilen mavisi ne kadar sürede bir damlatılmalı ? Suyu ne kadar sürede bir dip çekim yapılmalıdır ve suyun ne kadarı boşaltılmalıdır ? Filtre ne kadar sürede bir temizlenmelidir ve elyafı değiştirilmelidir ?
Isıtıcı lamba kullanıyorum.Ek olarak Uv lambasına geçebilir miyim ?
Beslerken 10,5 cm ve 11 cm boyunda olduğunu farz edersek kafası kadar yem verilsin denmiş fakat ben ölçemiyorum kafasına göre günlük 15 tane veriyorum 1 öğün sizce çok mu az mı ? Aç gün uygulaması yapmaya başlamalı mıyım çünkü çok çırpınıyorlar görünce ne kadar beni görünce çırpınırlarsa çırpınsın bir gün boyunca aç mı bırakmalı mıyım ?
Şimdilik sorularım bu kadar teşekkür ederim.