Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!savas_yok' Alıntı:Son durum şöyle 28 sabit su şuan kuru alan için dediğin gbi görsel değişikliğine gidebilirim.Kum şart mıdır peki eğer çok lazımsa onu da alırım şuan başta zorlandı rampada ama suan rampada keyfine bakıyor.o uzun 3 lü 4 lü su püskürteni takmadım yer çok daralıyor diye o musluğunda ucu açık gördüğünüz gibi yukarıdan hava alıyor ama su damlamıyor ondan sorun yok değil mi? Suyu aşağı verdiriyorum belki kabarcıktan korkar diye
savas_yok' Alıntı:Son durum şöyle 28 sabit su şuan kuru alan için dediğin gbi görsel değişikliğine gidebilirim.Kum şart mıdır peki eğer çok lazımsa onu da alırım şuan başta zorlandı rampada ama suan rampada keyfine bakıyor
savas_yok' Alıntı:Son durum şöyle 28 sabit su şuan kuru alan için dediğin gbi görsel değişikliğine gidebilirim.Kum şart mıdır peki eğer çok lazımsa onu da alırım şuan başta zorlandı rampada ama suan rampada keyfine bakıyor.o uzun 3 lü 4 lü su püskürteni takmadım yer çok daralıyor diye o musluğunda ucu açık gördüğünüz gibi yukarıdan hava alıyor ama su damlamıyor ondan sorun yok değil mi? Suyu aşağı verdiriyorum belki kabarcıktan korkar diye
Birde suya inmeye korkuyor gibi alışır değil mi bu duruma ilk suya koydum biraz yüzdü afalladı sonra çıktı rampaya orada oturuyor şuan için inmek için uca geliyor korkuyor alışır mı değilmi