Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!batn' Alıntı:Kaplumbağanın yaşı:3
Kaplumbağanın kilosulçmedim
Kaplumbağanın kabuk boyu:7 cm
Günlük verilen yemler:kaz cigeri,karides
Haftalık verilen yemler:haslanmis yumurta,marul
Aylık verilen yemler:salatalik,havuç
Ana yem olarak Sera Raffy P kullanmalısınız.Günde kafasının hacmi kadar vermelisiniz.Kuru minik karidesleride 2 günde 1 vermelisiniz.Çok fazla karides verdiğinizde yoğun proteinden dolayı kabuk deformasyonu oluşabilir.volkanates' Alıntı:Selamlar,
Ben birşey sormak istiyorum. 2 tane kaplumbağam var. Kuru, minik karides ve raffy P yem aldım. Bana bu iki yem için bir beslenme programı önerirmisiniz.. Atıyorum sabah biri akşam biri yada 2 günde bir biri gibi.. Ve tabiki yem adedide söylerseniz sevinirim.
Saygılar
meritiko' Alıntı:Ana yem olarak Sera Raffy P kullanmalısınız.Günde kafasının hacmi kadar vermelisiniz.Kuru minik karidesleride 2 günde 1 vermelisiniz.Çok fazla karides verdiğinizde yoğun proteinden dolayı kabuk deformasyonu oluşabilir.volkanates' Alıntı:Selamlar,
Ben birşey sormak istiyorum. 2 tane kaplumbağam var. Kuru, minik karides ve raffy P yem aldım. Bana bu iki yem için bir beslenme programı önerirmisiniz.. Atıyorum sabah biri akşam biri yada 2 günde bir biri gibi.. Ve tabiki yem adedide söylerseniz sevinirim.
Saygılar
coşkun' Alıntı:Merhabalar,
Kaplumbağamın yaşı:6 yıllık
Kaplumbağanın kilosu:Bilmiyorum
Kaplumbağanın kabuk boyu: 19,5 cm
Günlük verilen yemler:tetra reptiles, JBL Agil
Haftalık verilen yemler:karides haftada bir veya iki
Aylık verilen yemler:
Not : Yeşillik yemiyor, yeni yeni alışştırmaya çalışıyoruz.
Daha bir aydır besliyorum ve yeni yeni öğreniyorum, sitenizin çok faydasını gördüm. Şimdi de güzel bir beslenme çizelgesi hazırlamak istiyorum ve bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde yeşilliği nasıl veriyoruzsunuz?.. ben ufak parçalara ayırıyorum, ağzına alıyor ama yutmuyor, yardımlarınız için şimdidien çok teşekkürler.