Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dibe çöken yemler ve kirlilik

Cvp: Dibe çöken yemler ve kirlilik

Bir tane diş fırçası ayarla Berrak. Böyle durumlarda kullanırsın. Hayvan müdahale ederken saldırıyor mu? Seni sindirmeye başladı. Bir canavar yarattık :)

Tabi ki saldiriyor =)) Bir isirik darbesi daha almaya hic niyetim yok =)) Onu direk kurualana atiyorum.Gelene kadar calisma devam =)

Demek ki bulunan bir cozum yok,oldugu kadar.

Aynen oyle,kendi ellerimizle bir canavar yarattik =))

rampaya maşrapa ile suyu döküp sonra su yüzeyinden kalıntıları alırsın bir daha. bende 4 bebe var senin kokona kadar sorun yaşamadım. doğada yaşasa araziyi üstüne yapacak psikolojik deli.

Benim 7 tane büyüyünce ne yaparım onu bilmiyorum.

Büyükleri gördükçe merak ediyorum :) Sayı artınca hangsini takip edeceğini şaşırıyorsun.

Bakamadigimiz kaplumbaga olursa senin tanka atalim =) Kaynar belki arada =)

Bu arada bu da bahsettigim kum eseleme olayinin sonu.

Akvaryumun dibini açmış, yemde yemiyor düzgün ne arıyorsa artık.

Define..

Fotoda anlasilmiyor ama,actigi bolgede tane kum yok. Full temizlemis abisi =)

Boyutlar neydi, kac kg kum var ?

En azindan 5 cm kum icin 42 kg gerekiyor biraz kum eklemesi yaparsaniz bunun onune gecersiniz

Oyuncak oldu akvaryum ona, hayvan çocukluğunu yaşıyor :)

benim dişide aynı hatta orayı kazmasın diye ipek bitkiyi koydum onu da kaldırdı attı kenara gene açtı. orta bölgeden oraya doğru kum yığ. çaresi yok ama vakit geçirir. o köşe tam dış filtreden çıkan suyun döküldüğü nokta mı ?

Evet o kose ama diger 2 koseyi de eseledi biraz.

Ben, her akvaryuma el attigimda,ortadan kum atiyorum zaten. Ama sonuc bu.Simdi atmayacagim bakalim ne olacak.

Elimde 40 kg.a tamamlayacak kum var Ama onu da kazar diye eklemedim acikcasi.

Oda 5 cm yapmaz ama ekleyin yinede bi 8 poset daha alin isterseniz kanyon tarafina gelince

Kalanlarıda ekle Berrak. Böylece eşelesede gene kayar kum.

Hadi baklım. Sis basacak akvaryumu. Şak bir yana umarım bulanmaz. Bu ufak paketler daha iyi çıkıyor genelde.

Bu arada vitasand gene temiz kum verecek ama yıkanmışları yakında kaplarda satacak sanırım. Fiyat farkı olacaktır tabi.

Geri