Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:hayvan dana gibi emre her halükarda bir teması olacak. yalnız burada benim midemi bulandıran dolphin değil dophin yazması yani çakma ürün olabilir. ondan dolayı kıllandım.
AEK' Alıntı:Hayırlı olsun. Artık tamamlandı gibi.
Beslenme programı yazmış mıydık Berrak?
berrakerkin' Alıntı:AEK' Alıntı:Hayırlı olsun. Artık tamamlandı gibi.
2 gun vital 2 gun ana yem 1 gun ac ... seklinde olansa kastin,evet bu konuda yazmistiniz.
4 gunde bir tuvaletini yapiyor.İnsallah bu yemler ise yarar.Haftada bir de Devit damlatiyorum.
berrakerkin' Alıntı:Bakim klavuzunda anlatilanlardan; buyuk akvaryum ve uvb lamba disinda eksik kalmadi sanirim. Mango koku vs saymiyorum cunku suan yer yok malesef.
AEK' Alıntı:berrakerkin' Alıntı:AEK' Alıntı:Hayırlı olsun. Artık tamamlandı gibi.
2 gun vital 2 gun ana yem 1 gun ac ... seklinde olansa kastin,evet bu konuda yazmistiniz.
4 gunde bir tuvaletini yapiyor.İnsallah bu yemler ise yarar.Haftada bir de Devit damlatiyorum.
Geriye iki gün kalıyor. Onlardan biri ek yem biride mineral yem mi? Eğer böyle se güzel program yazmışız Berrak.
Vital yem işe yarar. Birde arada kıvırcık yada salatalık yese. Biraz yumuşatsın diye vermende zarar yok. Cem bu mevsimde hormonlu diyor ama bir kaç kez verebilirsin. Yerse işe yarar.
berrakerkin' Alıntı:Bakim klavuzunda anlatilanlardan; buyuk akvaryum ve uvb lamba disinda eksik kalmadi sanirim. Mango koku vs saymiyorum cunku suan yer yok malesef.
Isı ve filtre ekipmanları en hayati olanlardı. Bu anlamda çok iyi oldu. En azından hastalık riskleri ve yaşam kalitesini yüksek oranda oturttun. Eline sağlık.
Ancak erişkin hayvan olduğu için bundan sonraki ilk işin uygun ebatta akvaryum olsun. Birikimleri onun için kumbara ayırarak yap derim. Kaplumbağana fon oluştur
AEK' Alıntı:Sağlıklı besleniyor bizimkiler. Vitali öyle yada böyle yiyecek. Gerekirse bir süre diğer yemler kesilip sadece bu verilerek alıştırılır. Tabi bunu yapmak biraz zor oluyor, kimse hayvanın aç kalmasına dayanamıyor ama uygun besin alması için bazen gereken bir uygulama. Ben vitali yemesini umuyorum. Olmadı arada ana yem ile karışık at bir süre. Kandırırız pehlivanı.
AEK' Alıntı:Bu iyiydi O zaman yanında abur cubur yememelisin Berrak