Cem, Deep fix markasini sen tavsiye etmistin sanirim.Buralardaki petshoplarda bulamadim.Netten siparis ettim az once.En gec Carsamba gelir.
Bu arada spordan gelince 4-5 Tetra daha cakistirdik agzina
Annem elden yedirdi hatta. Suya atinca yemedi hanfendi,oyun istedi. Hayvan resmen bir kapris deryasi =)))
Annemin tirnaklari uzun ve korkmadan veriyor ama ben gecmiste kaju verirken parmagimi kaptirdigimdan beri cok tirsiyorum kendisinden.
Mineral yine yemedi.Bir sure denemeyecegim minerali.
Emre,dedigin gibi deviti yeme cektirip verdim.Yarisini direk isirdi,havada kaparak.
Dun ve bugun patirti cikarmada dorukta.Devitin etkisi olur mu yoksa tesaduf mu etti bilemiyorum.
Arkadaslar,az once kesfettigim yeni bir yontemle 10 Tetra daha yedirdim =)))))))
Suya atinca yemedi. Sonra sari yem kutusu kapagini gosterdim. Cildirdi,cirpinmaya basladi.Kendini disari atip kutuya kavusmaya calisiyor=)
Ben de kapagi, tetranin tam arkasina cama dayadim. Sariyi isiracak diye kocaman agzini acinca Tetra girmis oldu =)) Bazen de sari kapak sanip ozellikle isirdi. Cignedi yuttu ama tukurmedi geri.
Bu yontemle 10 tane yedirdim simdi. Hayvan uyanmadan kestim =)))
Epey zeki buldugum kaplus sasirtti beni bu aksam
Ama aman diyorum,ona fazla akil da bana zarar =))
cem' Alıntı:
vergi artırımı düşünülüyor. herhalde ilk defa vergi artıyor diye sevineceğimiz bir şey çıktı.
=))
Bir ara bende olan,tas yutan kaplumbaganin sahibi arkadas, onun yanina almak icin bir kac kez sormus.Ona da Suriye tarafinda sikinti oldugundan getiremediklerini demisler.
Bir de 10000 tane geliyorsa 1000i hasta cikip digerlerine de bulastiriyor,bu ara gelenlerin cogu hasta demisler. Zarar ediyoruz,ondan getirmiyoruz demisler.