Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Zaten öyleler. Odamdaki akşam uyurken ışığı yakarsam bir bakışı var görmelisin. Daha uyku sersemiyken hemen kapıyorum ışığı fenerle devam bunlar yüzünden evde hırsız gibi geziyorum
cem' Alıntı:berrak biz uşak, hizmetçiyiz. kahvaltıyı yataklarına götürüyoruz. banyoda sırtlarını lifliyoruz. ev temizliği yapıyoruz. bir ellerinde zil eksik onu çalsalar tam olacak. işlerine yaramadığında ayakları altında dolaşmayacaksın. evin su, elektrik ve vergisini çalışanına ödeten başka biri var mı ya. sigortasız çalıştırıyorlar. tam kepazelik. :smile:
unuttum bir de pıskırıp ısırıyorlar. zor koşullarda yaşıyoruz.
olivia-peter' Alıntı:İşte bu sebepler yüzünden ayrı odalari olacak eve çıkıyorum ya ben
1 hafta oldu özledim ama ya böyle saçma birşeyler bunlar. :133:
Emre senin hiç sansin yok amaa başından beri söylüyorum yakinda eve almayacaklar seni kendine ev bak en fazl komşu olursun