Himura Kenshin
Elmas 3 Üye
Cvp: filtre malzemeleri ve açıklamaları
Buradaki Petshop'a da malzemeleri ve akvaryum ile birlikte ne kadara satabileceğini sordum telefonumu verdim akşam arayacaklar. Bakalım ondan da fiyat öğreneceğim.
Zaten Akvaryum Dış Filtre ve ısıtıcı 1. öncelik. Elimde şu anda harcayabileceğim 500 - 550 TL para var. Daha yazın çalışacağım. Oradan da 1 ayda 100 tl falan artırsam 600 Falan diyelim.
300 Dış Filtre (İçindekilerle)
250 Akvaryum ( Tam belli değil )
80 TL Isıtıcı ile bütçe doluyor. Tabi daha çalıştıkça eksikleri tamamlarım. Yavaş yavaş.
İnşallah süreçte sıkıntı çıkmaz da önümüzdeki 1 ay içinde sistemi kurarım :$
cem' Alıntı:ücretsiz kargo tutarına ulaşacak kadar alım yaparsan ağırlığın sana maliyeti olmaz. ben diğer malzemelerle birlikte bir partide 32 kg silis almıştım. adamlar tıslaya tıslaya getirmişlerdi. ekstra ücret ödemiyorsun.
parayı şu an için denkleştiremem dersen önce kaliteli bir ısıtıcı alıp kumu sonraya bırakabilirsin.
Buradaki Petshop'a da malzemeleri ve akvaryum ile birlikte ne kadara satabileceğini sordum telefonumu verdim akşam arayacaklar. Bakalım ondan da fiyat öğreneceğim.
Zaten Akvaryum Dış Filtre ve ısıtıcı 1. öncelik. Elimde şu anda harcayabileceğim 500 - 550 TL para var. Daha yazın çalışacağım. Oradan da 1 ayda 100 tl falan artırsam 600 Falan diyelim.
300 Dış Filtre (İçindekilerle)
250 Akvaryum ( Tam belli değil )
80 TL Isıtıcı ile bütçe doluyor. Tabi daha çalıştıkça eksikleri tamamlarım. Yavaş yavaş.
İnşallah süreçte sıkıntı çıkmaz da önümüzdeki 1 ay içinde sistemi kurarım :$