Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

JBL 6 in 1 Su değer analizi sonuçlarım

Cvp: JBL 6 in 1 Su değer analizi sonuçlarım

duvara monte spot olmaz mı ki? deve boynu dersek ki lambaya bendekinin boynu sabitleyen parça eridi ısıdan artık boynu eğik olarak kullanılabiliyor tekzenden 40-45 lira gibi fiyata almıştım ama yani ucuz etin yahnisi durumu oldu.

kullanmadım ben ama exo-terra glowlight a bir bakın bence

bu orta boy
http://okyanuspet.com/exo-terra-aydinlatma-armatur.html

bu küçük boy
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-aydinlatma-armatur-14-cm-cap-214197296

içinde kıskaçla geliyor sanırım ama ekstradan bunu alırsanız tam sızın kullanımınıza hitap edebilir
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-lamba-sabitleyici-tutucu-217045365

https://www.tekzen.com.tr/lamba_mia_vega_masa_lambasi_gri_dirsekl_/824977
deve boynu olarak söylediğim buydu

https://www.tekzen.com.tr/lamba_mia_vega_masa_lambasi_gri_dirsekl_/824977 Şu çok iyi ancak 40 wattmış

Exo olanlar sanırım 2 parça halinde ayrı ayrı satılıyor. O da biraz masraflı gibi

glowlightlar kendi askı kıskacıyla geliyor ama kullanımı nasıl bilmiyorum

ondan var bende 60 wattı da kaldırıyor da boyun kısmında bir plastik kullanmışlar o eriyor

eriyen yer lamba kısmını istediğin şekilde durmasını sağlıyor ama eriyince ayarlıyorsun bırakınca hafif bir boyun büküyor  :D

=)))))))

Ben,kisin 60 w spot kullaniyorum. Kesin eritir.
Neden 60 lik alternatifi de yapmamislar acaba?Buyuk alisveris sitelerini taradim bugun, hep ayni sorun var

aynen horoz r80 var sarı bi tane hem yedek hemde kışlık ısıtıcı  :D exo terrayı bakıp inceleme sansım olmadı, seramik ısıtıcı için çok iyi olabilir sonuç da bu işler için üretilmiş

1 ay sonra yine su testleri yaptim Amonyak guzel, inmisti Su degisimi yaptigim gun daha yuksekti, anlam verememistim

Yalniz bunu bulamadim bu konuya yazmis olmam lazimdi.

Nitrati hatirlamiyorum cunku, su degisimi yapinca onda da sorun var miydi diye? Ama sanki o da yuksekti Suan fena degil

Su degisimi degil demek ki bazi seyleri malzemeler 1 ayda verime ulasinca cozuyor

Suan elimde Prodac zeoliteler var.Ve baska hicbir stogum yok.

Yine lav ve denitrate alip, bununla beraber devam mi edeyim?

Yoksa bunu kacinci sepete alip, hangi diger 2 sepete, hangi malzemeleri alayim?

Karidesim azaliyor.Yine toplu siparis zamani geliyor gibi. Listem hazir olsun.

Son kapatisim,Lav Denitrat ve Nophos idi

Fiyati uygun malzemeler rica edecegim.Maksimum 30-35 olsun ama maksimum

Zeolit ile denitrate aynı şey. Carbon al, eheimın teleskopta düz karbon ile ehfi carbonu indirimde. Lavını da alırsın.

Lav, karbon, zeolitin sepet sirasini verebilir misin?En ust en alt diyerekten.

6 ayda acmam sorun olmaz degil mi?

Duz karbon ve Ehfinin farki ne, hangisi iyi?

Ehfi işlenmiş. Normali daha parçacıklı, bu daha fazla yüzeyde etkileşim sağladığı için performansı yüksek ama daha tozlu ve doğal.

Seramik>zeolite>lav>carbon

Malzeme doygunluğa ulaşıp işlevini yitirmediği sürece kullanılır.

Yani bir dene, ne zaman su sararir,kokak vb belirtiler olursa,degistir diyorsun sanirim

Tamam,tesekkur

kokar

Ehfi ile karbonun görseli aynı duruyor Eheim'de? Soruyorum ama Ehfi yazmayana yönlendiriyorlar.

Ehfi olanlar işleme tabi olmuş olanlar.

Bilmiyorlar demek ki. Ayni gorseli kullaniyorlar ayrica.Msj attim, cevap bekliyorum gorseli ehfi olanlardan.Daha uzun omuru sanirim Biliyorsun,6ay acmiyorum fltreyi

Ehfi substratta var da lav da var mı bakmadım. Lav doğal taş zaten kırılma harici işlem görmüyor.

Eheim substrat,Eheim Lav,Fluval zeokarbon,Prodac zeolit

Bunlardan, ex 1200 un 3 sepetini,hangileri ile kombine edebilirim?

Geri