kaplumbaba
Bronz 3 Üye
Şimdi axolotl yemini verdim direkt yedi 5 tane. Net sekilde iştahsızlık yok, yenileri yemiyor..
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!2 ogun kafasi kadar olacak boynu saymiyoruz goz karari halledersiniz.Yemleme sabah 5 tane akşam 5 tane şeklinde her yemde, bu şekilde devam edeyim mi? Boyu kilosu 1 yaş için iyi mi yoksa geri mi?
Plakaların açılmasına destek olacak bir öneriniz var mıdır?
Tüm bu bilgilendirmeleri Cem bey yaptı bu başlık altında sağolsun, yıllık bilgi ve tecrübeleriyle yön veriyor Bambu yu büyütmemde. Ona minnettarım.2 ogun kafasi kadar olacak boynu saymiyoruz goz karari halledersiniz.
haftada 2 kere devit surun 25-30 dk kuru bir yerde beklesin sonra hafifce kabugunu silip akvaryuma alabilirsiniz bu islem isik altinda plakalari yumusatir ve gerilerek acilmasini saglar.
dediklerim yeterlidir ekstra bir seye gerek yok ara ogun falan vermenize gerek yok.Tüm bu bilgilendirmeleri Cem bey yaptı bu başlık altında sağolsun, yıllık bilgi ve tecrübeleriyle yön veriyor Bambu yu büyütmemde. Ona minnettarım.
Öğün boyutu ve devit bilgilendirmesini de yaptı, uyguluyorum bir süredir lakin ekstra bir bilgi sordum tecrübesine güvenerek
Bunlar dışında ekstra bir şey yapmalı miyim Cem bey?