amazingvoltaa
As 3 Üye
tamam atarim bugunYemleri yan yana koyun ölçülerine bakayım.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tamam atarim bugunYemleri yan yana koyun ölçülerine bakayım.
Yeni bir başlık açıp oradan devam etmeni rica edeceğim.tamam atarim bugun
Tamamdır Cem bey, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Hayvan 8 cm kabuk boyunu geçmiş günde 1 öğün 12-14 adet civarı vereceksiniz. Yeme durumuna göre tek tek atıp bakın. Her gün tek marka olacak. 3 gün reptomin, 2 gün biorept ve 2 gün dajana olsun. Aynı yem arka arkaya günlere gelmesin.
Boyu yaşına göre uygun standartlarda. İkinci yılında 12-13 cm civarlarında olacak.
Söylediğiniz üzere bu iki ürünü alıyorum. Bir de önerdiğiniz cam derece vardı, markası ne idi forumda bulamadım. Benim dijital derece sorun çıkarmaya başladı yavaştan. En güzeli cam dereceye geçmek sanırım.Filtre yetersiz geliyor.
Sunsun HJ752 İç Filtre alın. Sünger yerine elyaf kullanın.
Hatta elyaf yerine sera crytal clear daha performanslı olur. Yıkanarak kullanılabiliyor.
Sera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı 1 Adet Kovadan Bölme
Atakan Petshop Akvaryum Malzemeleri Sürüngen ve Evcil Hayvan Ürünleriatakanpetshop.com
filtreniz nedirNerede uygun fiyat varsa ona yönelmek durumundayız malum ekonomi.. Siparişleri verdim, söylediğiniz crystal clear ı, iç filtrenin içinden çıkan sünger ile değiştirecek miyim yoksa sünger de kalsın mı? 2 adet aldım crystal clear dan