çok net fotoğraf çekemedim maalesef.. kırmızı yanağının altında ufacık bi şişlik var.. Buraya yazmıştım 2 gün önce akvaryumdan kaçmıştı.. Yemek düzeni her şeyi normal, gayet de hareketli... Ya düztüğünde o bölgeyi incitti ondan şişti.. Ya da ben o gün panikle onu akvaryuma koymak yerine bir kaba koymuştum, ısıtıcı falan da koymadım yanına ondan dolayı da olmuş olabilir..
Bu sırada fotoğraf çekmek için kuru alana çıkardığımda kaka yaptı galiba benden korktu. Bugün ona haşlanmış ıspanak vermiştim, 2 ısırık aldı sadece ondan da olabilir ama belki hastadır diye onun da fotosunu çektim.
Kulak mı bilmiyorum orası, kırmızı yanağının hemen altı.. Açıkcası dün çok incelememiştim, bugün sabah baya vakit geçirdim ama farketmedim, yeni şimdi farkettim..
Su sıcaklığını falan arttırmak gerekiyor mu?
Bu sırada fotoğraf çekmek için kuru alana çıkardığımda kaka yaptı galiba benden korktu. Bugün ona haşlanmış ıspanak vermiştim, 2 ısırık aldı sadece ondan da olabilir ama belki hastadır diye onun da fotosunu çektim.
Kulak mı bilmiyorum orası, kırmızı yanağının hemen altı.. Açıkcası dün çok incelememiştim, bugün sabah baya vakit geçirdim ama farketmedim, yeni şimdi farkettim..
Su sıcaklığını falan arttırmak gerekiyor mu?
Moderatör tarafında düzenlendi: