Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet öyle yapiyorum teşekkür ederim.Metreyi düz tutarak baştan kuyruğa kabuk boyunu ölçeceksin.
Evet öyleymiş hatta yiyen hayvanlar varmış. Zararli olmasa belki alirdim zaten boyu küçük degil parcalayıp yiyebilir. Bazen plakasini yiyor geçen baya vardi diskisinda plaka. Gördüğümü alıyorum ama görmediğimi yemiş oluyor. Simdi ipek bitkiyi de yerse birde ayni zamanlarda plaka da yerse bosaltim sistemi hasar görebilir o yüzden almayacagim.O da olur maksat tutunabilmesi. İpek bitki akvaryuma hoş bir hava verir. Gerçi zamanla onları da parçalıyorlar.
kafasının yanı ve ön bacakların sonundaki bölgeden bahsettim . teşekkür ederimIsınmak için bütün deri yüzey alanlarını açıp genişletirler.
O kısım tırnak kökü açısı değişince farklı gözükür, birşey yok.
10-20 saniye açık kalmayla hasta olmaz evi havalandırırsan, klima açarsan olur. Yani sürekli esintiye maruz kalırsa. Hayvan yağ bağlamış ve üst seviyeye geçmiş, yavru bir kaplumbağa kadar etkilenmez.
Gagaları kıkırdaktır sert yüzeyde tahriş olur.
Filtreyi temizleme zamanı gelince temizlersin.
Hortum yosun veya gıda artığı bağlamışsa, kokusunu alıp yada meraktan ısırabilir.