Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tamamdır o zaman sabah akşam damlalı yem veriyorum daha doğru olur sanırım. Damla şu an elimde ama bugünki yemini yediği için vermeyeceğim. Yarın başlıyorum. Umarım pembelik düzelir ciddi bir şey değildir. Tekrardan çok teşekkür ederim...Cem sabah akşam demişse öyle uygulamakta fayda var.
Hatta düzeni değiştirmek istemezsen sadece damlalı yemi sabah ver
Böyle demişsiniz ama şu an kuru alanda ve ben arada bir duyuyorum sanki. Paranoya da olabilir. Haftaya kadar Allah korusun ama ne belirtisi gördüğümde direkt veterinere götürmeliyim?Ciğerler iltihap dolu ise sürekli hırıltılı ses çıkarır.
Tamam içim rahatladı şimdi. Dinlerim, hırıltıyı çok yapmadığı için nereden geldiğine dikkat etmedim.Arada tek tük çıkarması enfeksiyonla ilgili değil.
Yeterli olur mu bu?Ömürlük akvaryum için.Evde çok alan olmadığından öyle düşündüm ama 110×65×55 gibi bir şey olabilir. 60 bile maksimumsa. Bu ölçüler normalde 390 litre ediyor. Kaçış boşluğu için 10cm bıraksam 320 litre su ediyor.