Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Karidese yöneldi ise kutunun içine biraz stick yem at Samet. Biraz kandırmak gerekecek.
cem' Alıntı:boy itibariyle iki öğüne devam et. yemini artı bir artır. yemedikleri hangi yemler ? bu iki ay gelişmesi için en uygun zaman. şimdi büyümezse kışın zor.
banyoterligi' Alıntı:Valla dostum kücükken gerçekten cok hassaslar. 7cm den sonra daha dirençli oluyorlar ama kaplumbağan ister 4 ister 14 cm olsun gene hastalanır mı dlye endişeleniyosun. 4 cm ken cok ufak bişey olurmu diye endişeleniyosun. 14 cm ken yıllardır benimle, kocaman oldu, ya simdi bişey olursa diye endiseleniyosun
bu arada dried fish kullanıyomusun? Bide onu ver bakalım belki etki eder..
cem' Alıntı:büyük olanın direnç katsayısı yüksek oluyor. mert ben de senin gibi gensel bir problem olduğunu düşünmedim değil. hayvan bu kadar zamandır yüzüyor yem seçse de yiyor. en azından bir iki milim boy atması gerekirdi. kanser olma durumunu da düşündüm. rahmetli babamdan bilirim yavaş yavaş içten kemirir. bu tip bir şeyde bünyenin sabit kalmasına etken olabilir. uvb'nin radyasyon yayması kemoterapi etkisi ile tedavi etse de yok etmiyor olabilir. bu hayvanların vücutları öyle bir şey ki en ufak hastalık büyümesini durduruyor. benim üç numara 7-8 aylıkken ölmüştü. boyu ilk aldığımdaki gibiydi ama o akciğere bağlı olarak bu süreci geçirdi.