Arkadasimdaki vitamin insallah ise yarar birseydir.Gidince size bildirecegim.Bugun basliyoruz vitamine.
Yuzmeyi birakti tamamen.Agir adimlarla ve bir kac adim yurudu.
Geceyi soyle anlatayim.Ben resimledikten sonra,havlu ekledigimde,lambaya yuzu bakacak sekilde tasa cikmisti. sabah 8 e kadar,ara ara uyandim.ayniydi.Sonra uyandigimda sirtini tamamen lambaya vercek sekilde cikmisti. Ayakta durur benzeri ama onceki attigim resimdeki kadar dik degil. 12ye dek boyleydi. Sonrasinda suya indi. Kisa sure bir iki adim atti,agzini araladi ama kesinlikle dunku kadar degil.Baloncuk cikartip tasina geri cikti(yuzunu gunese verdi yine)
Cok sessiz,agir hareket eden bir halde.Ama dune nazaran bakislari daha iyi.Dun gozunu acik tutamaz haldeydi.
Bir daha suya indiginde yem deneyecegim.Ama yiyecek gibi durmuyor.
Deiginiz gibi sislik beni de celiskiye dusuruyor.Esnerken agzina istemdisi girmis olabilecegini dusunuyorum. Belki kucukse atmistir vucuttan ama halsizligi vardir dedim.
Akcigerin kizariklik belirtileri hic yok mesela.
Sisligi bugun anlayamadim.Cunku tamamen boynunu uzattiginda en altta gorunuyordu. kafasini cikarmiyor fazla.
Denge sorununu da ayni sekilde iki adim attigindan gozlemleyemedim. Nasilsa evine goturmek icin hazirlarken ortaya cikar,gucunu toplasin diye ustune gitmedim.Dun gercekten cok yiprandi.
Lamba ve kaloriferle devam ediyoruz. Eskiden olsa direk ayaklarini uzatir,neselenirdi.Simdi sadece dinlenir gibi bir hali var.