Buseeeeeee
Bronz 5 Üye
Ampulü sldım takmak için lambader bulmam lazım
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kızarmaya başladı yarın bi veteriner bakacağım . Daha kötü mü oluyo iyi mi anlıyamıyorumLamba mı yok ampul mü yok.
Öyle deniyeceğim akşam . Peki hasta olan kaplumbağam ölürse ki ölmemesi için elimden geleni yapıyorum diğer kaplumbağam ondan 7 ay daha büyük . Tek yaşıyabilir mi ? Yada yanına yavrumu yoksa kendi boyutunda mı almalıyımİltihap yoğunlaşmış. Göz aralığından yedirebilirseniz iyi olur. Onuda ayağını gözüne attığında anlarsınız. İlk başta biraz yakar.
Tek yaşayabilir bu hayvanlar asosyaldir ve bölgecidir. Sadece çiftleşme zamanı bir araya gelirler. Onun harici bir arada durma tehdide karşı uyarıcı fazla gözün rahat ettirmesidir. Su içinde kavga etseler bile kuru alanda eğer alfanın yeri kapılmamışsa sakin dururlar.
Yine de düşünürseniz emsal boyda olması lazım. Yaş değil boyu baz alırız.
Teşekkür ederim. Zararlı bişey değilse problem yokZamanla eski plakalar kalkar ve içinde hava olduğu için mat bir renk oluşur. İçine su nüfuz ederse ısıtma lambası altında buharlaşıp kuruduğunda kireç tortusu kalır. Plaka atıldığında bunlar temizlenir.
Hayır değil.
Hayır değil.
Ama bu plastik lamba ısı veriyo erir mi diye bundan almamıştım
Akvaryumu bu hafta değiştiteceğim. Lambada bu 75 w yazıyo. Günde 12 saat mi yakmam daha uygun yaniUv ampul kuru alanı görecek. Çok çıktıkları saatlerde 1 saat yakın. Isıtma lambası 12 saat yanacak.
Lamba max kaç watt kaldırıyor? 60 watt olmalı.
Akvaryumu da uygun zamanda büyütün ama çok geçte kalmayın. Tek hayvan için ufakken iki hayvan var su çabuk kirleneceği gibi yeterince yüzecekleri alanda yok.
Uv lambadıyla ısıtma lambası ayrı şeyler mi ben tek olarak aldım çünkü aşşağıda attığımm lambadan bilmediğim için soruyorum zarar vermek istememUv ampul kuru alanı görecek. Çok çıktıkları saatlerde 1 saat yakın. Isıtma lambası 12 saat yanacak.
Akvaryumu da uygun zamanda büyütün ama çok geçte kalmayın. Tek hayvan için ufakken iki hayvan var su çabuk kirleneceği gibi yeterince yüzecekleri alanda yok.
Akvaryumu bu hafta değiştiteceğim. Lambada bu 75 w yazıyo. Günde 12 saat mi yakmam daha uygun yaniEkli dosyayı görüntüle 10064
Uv ampul kuru alanı görecek. Çok çıktıkları saatlerde 1 saat yakın. Isıtma lambası 12 saat yanacak.