Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hayır su içindeykende duruyor . Bazı yerleri kalkıyo soyuluyo gibi bazı yerleri kalkmıyo. Dediğiniz gibi fırçaladım bide kabuğu için eczaneden devit d3 oldum üstüne sürmek içün bugün başlıcam onaIslak diş fırçasına sofra tuzu döküp fırçalayın.
Kazıyınca çıkıyor mu?
Su içindeyken kayboluyor mu?
3 gün boyunca her gün diş fırçasına sofra tuzu döküp yavaşça fırçalayın.
Eczaneden baticon alıp kulak pamuğu ile beyaz bölgelere sürün. Plaka altı olanları ısıtma lambası kurutur. Bunu fırçaladıktan sonra havlu peçete ile kurutup sürün. Bunu da 3 gün uygulayın sonra bakalım bir daha. Devit dursun.
Her hafta muhakkak konple temizleme yapıyorym ısıtıcı en düşük 25te duruyo ama su çok sıcak bi sorun olur mu bilemiyorum.Hayır gerek yok. Kabuk temizlenmiş. Bir sonraki temizlikte akvaryumu komple temizleyin.
Önermiş olduğunuz filtreyi aldım sun sun olanı yalnış kullandığım için patlattım. Başka bişey önerebilir misin o tarz filtreler çok kaba duruyo 2 dir onu aldım ve kullanamadım daha farklı önerebiliceğiniz var mı ? Şuan bunu kullanıyorum ama buda malesef suyu temizlemiyo.Isıtıcı yoksa minimum 26 derece altına inmemeli kış ayındayız. Isıtıcı varsa 28 sabit olacak. Lamba da ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece olacak.
Bu akvaryuma uygun bildiğim başka filtre yok. Arkadaşlar öneride bulunabilir.
Şu anki filtre şelale tarzı bu sirkülasyon yapmaz. Yapmadığı içinde kiri çekmez. Sirkülasyonu iyi olan ama hayvanı savurmayacak birşey olmalı.
Anladım tamam teşekkür ederimPipo filtre olmaz bunlar gıda ve alg topladığı için kokusu cezbeder ve hayvanlar süngeri yemeye çalışır.