Buseeeeeee
Bronz 4 Üye
Uv yani bu elimde olanı günde kaç saat yakıyım. Isıtma lambasıda alırım bugün
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!75 watt yüksek lamba arızalanabilir ama kullanayım derseniz 30 cm mesafeden en çok çıkma ihtimali olan saatte yarım saat yakın.
Hayvan ne kadar oldu? Kaç cm kabuk boyunda.
Akvaryum ölçüsü nedir?
tamamdır teşekkürler yardımlarınız içinIsıtma lambası 12 saat yanıyor. Ama ikinci bir lamba yoksa dönüşümlü kullanabilirsiniz.
Isıtma lambası 12 saat yanıyor. Ama ikinci bir lamba yoksa dönüşümlü kullanabilirsiniz.
Isıtma lambası 12 saat yanıyor. Ama ikinci bir lamba yoksa dönüşümlü kullanabilirsiniz.
Kaplumbağların ikiside sürekli kuru alanda uyuyor ve gün içindedr hep buraya çıkıyolar . Sorun nedir acabaIsıtma lambası 12 saat yanıyor. Ama ikinci bir lamba yoksa dönüşümlü
Dediğiniz gibi akvaryumu yaptırdım bugün teslim alacağım benim filtrem alttan temizlemeli olduğu için kumu koyduğumda filtreöi bozuyordum bana siliskuma uygun bi filtre önerirseniz sevinirim. Kuru alanla su bir olsun diye suyu 29 derece yaptım bu uvb uva lambasınıda sadece geceleri açıyorum dediğini ampulün yeşil rengini buldum ama sormadan almak istemedim yeşil olan ampul uygun mudur 40 vl. Ve son olarak bu dediğinizn 40vlt lamvayla benim size attım uvb uva lambasını hangi saatlerde yakıp değiştirmeliyim ? Dönüşümlü kullancağım için soruyorumHayvanlar güneşlenip ısınmayı tercih ediyorlar.
Yalnız alan ufak bunu en kısa zamanda büyütmeniz lazım. Bacaklarını gerdirip tadını çıkarsınlar.
Su 28 derece olacak. Derece ile kontrol edin ısı düşük olursa da suya inmek istemezler.
Tabana da silis kum alın. Eşelenip vakit geçirsinler. Boş akvaryumda ilgilerini çekmez.
Yarın filtre almaya gideceğim akvaryumun 50 cm motor gücü vs güzel temizlemesi için önerebilceğiniz bişey varmı. . Kaç litreye kaç wltlık gidiyo bilmediğim için soruyorumSunsun hj752 model buna olur.
Suyu rampa yukarısına doğru yükseltin. Silis kum iyi olur. Atakan petshopta uygun çapta var.
Filtrede sunsun hj752 alın. Netten alın.
Cem bey dediğiniz filtreyi aldım gelmesini bekliyorum. Akvaryumun içine süs olarak onları mutlu edicek neler koyabilirim acaba şuan akvaryumun içi komple boş ısıtıcı filtr hariç . Ona göre yarın bi alışveriş yapıcam tavsiyeniz üzerineKutuları farklı yalnız almadan önce şelale boru aparatı olup olmadığını sorun. Bazıları onu çıkarıp gönderiyor.
Filtre dün gece çalıştı ama şuan çalışmıyor ses gelmiyor sebebi ne olabilir acaba ?Kutuları farklı yalnız almadan önce şelale boru aparatı olup olmadığını sorun. Bazıları onu çıkarıp gönderiyor.