Cvp: 15 cm'lik 2 kaplumbağa sahiplendim yeni akvaryum kuruyorum
Evet arkadaşlar, sabaha kalmadan su cam gibi oldu, gerçekten hakkını veriyor bu filtre.
1)
Mango kökü ufak kaldı dediğim gibi ama yinede koymak istedim. Daha büyük boyunun siparişini vericem en kısa zamanda.
2) 2 adet 40 cm 'lik
ipek bitkiler de çok güzel durdular kanımca. Ancak 2 tane daha alıp diğer köşeye veya ortaya koymak istiyorum ama 40 'lık değil de 20 cm veya 30 cm düşünüyorum.
3) Bunların dışında
kurualan rampası kısa kaldı dediğim gibi. En son resimde su seviyesi rampanın neresine geliyor göstermek amaçlı koydum. Ona çözüm üreteceğim bir şekilde. Ayrıca kurualanın altında, kurualana kilitli
su altı dinlenme yeri de yapmışlar, çok hoşuma gitti fonksiyonel bir alet olmuş.
4)
Istıcının yeri iyimi sizce?
5) Arka cama tek renk düz
lacivert fon yapıştırmayı düşünüyorum, çünkü borular ve kablolar görüntü kirliliği yarattı sanki..
6) Son olarak, filtrenin emiş borusunun ucundaki
yeşil plastik korumalık hayvanlar güç uyguladığında veya kurcalamaya başlarlarsa çıkarmı dersiniz çünkü özellikle Emre bey bilirsiniz, o parça tam otursa bile sanki emanet gibi duruyor herhangi bir klipsi veya sağlam şekilde duracak birşeyi yok bilmem anlatabildimmi kendimi
Özetlemek gerekirse, kendi gözlemlerim doğrultusunda eksiklerim ve yapacaklarım bunlar. Sizlerinde değerli fikirlerini bekliyorum
mailto:/2l8b6ep.jpg
mailto:/10r7ern.jpg
mailto:/ojqlch.jpg
mailto:/n2l6pi.jpg