Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Vantuzu akvaryumun camına yapıştıracaksınız, suyun içinde olacak termometre cama yapışık şekilde.Cem Bey termometrenin cama yapışması gerek kısım tutmuyor camı, geri mi göndereyim yoksa ucu çıkartıp termometreyi suyun içine mi bırakayım?
Termometre eski mi yoksa yeni mi aldınız?İşte olmuyor yapışmıyor vantuz. Suyun içine atsam olur mu?
Evet 28 olacak.Isıtıcıyı kaç dereceye ayarlayıp çalıştırayım? 28 sanırım değil mi?
Yeni aldım şimdi geldi kargodan.Termometre eski mi yoksa yeni mi aldınız?
Akvaryumun içine bırakmak olmaz o zaman ısının takibini yapamazsınız, bunu kuru alan ısısını ölçmek için kullanabilirsiniz en azından boşa gitmemiş olur.Yeni aldım şimdi geldi kargodan.
Tetra ht ısıtıcılar tam batar, akvaryumun ortasına yatay şekilde yerleştirin.Tamamdır. Isıtıcı için bir şey yapmama gerek yok değil mi kutusundan çıktıktan sonra direkt 28 derece yapıp suyu koyup fişe takabiliriz
Tetra ht ısıtıcılar yatay konumlandırılabilir, bende yatay şekilde kullanıyorum.Bir de ben yatay konumlandırmıştım fakat babam dikey olsun diyor o da kafamı karıştırdı?
Isıtıcının minimum water level çizgisine kadar su içinde durması lazım, eğer 2. Fotoğraftaki gibi konumlandırırsanız ısıtıcı minimum water level çizgisine gelemez.Bende bu şekilde konumlandırdım ama babam 2. fotoğraftaki gibi dursun diyor