Betulsah
Taç 5 Üye
Eee sen beni strese soktun şimdiFazlası yakarbilir
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Eee sen beni strese soktun şimdiFazlası yakarbilir
Termostat varsa bişey olmaz yani suyu ısıtır soğuduğunda devreye girer bu konuda eheim jager thermocontrol daha iyi gibiEee sen beni strese soktun şimdi
Bendeki 100w tetra ısıtıcı suyun içinde çalışırken dokunduğumda el yakacak bir sıcaklık üretmiyor. Tahminen 35 derece civarı bir yüzey sıcaklığı var. Termostatı da dijital olduğu için aşırı ısınma olacağını sanmıyorum.Fazlası yakarbilir
Isıtıcı ne markaydı?Bizimkiler ısıtıcının üstüne yatıp uyumayı aşırı seviyor 5-6 ay önce dişi kaplumbağam elinin içini yakmıştı hemen iyileşti
Tetra tercih edeceğim Cem bey önceden bilgi vermişti hem kaliteliymiş hem de kabuklarını çarptıklarına falan kolay kolay kırılmazmışIsıtıcı ne markaydı?
Lambanın zaman ayarı için de şu ürünü kullanıyorum, çok memnunum. https://www.trendyol.com/cata/ct-91...er-p-6855230?boutiqueId=61&merchantId=1100407 İleride uvb lamba ve daha farklı donanımlar aldığımda akıllı röle modülünden kumanda ederim ama şimdilik çok iyi.
Bu kaba 3300TL vermek yerine ikinci el büyük bir akvaryum alabilirsiniz. Bir de bunun tabanında tekerlekler var. Tabanı yere tam basmazsa esneyebilir.120 litrelik bir plastik kap kullanacağım. Aslında akvaryum yaptırmayı düşünmüştüm ama taşınabiliriz diye vazgeçtim. Taşınma sırasında esneyip kötü bir görüntü oluşturabilir diye tercih etmedim. Bu plastik kap, gerekirse taşınma sürecinde atılabilir; o yüzden bunu seçtim. Zaten iki kaplumbağam için beni 1 yıl idare etmesi yeterli.![]()
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Satıcıya sordum, sorun yaratmazmış. Sıkıntı şu: Akvaryumu kolayca elden çıkaramam. Kolayca vazgeçebileceğim bir ürün değil.Bu kaba 3300TL vermek yerine ikinci el büyük bir akvaryum alabilirsiniz. Bir de bunun tabanında tekerlekler var. Tabanı yere tam basmazsa esneyebilir.
Ya şöyle belli değil normalde maraş'ta yaşıyorum depremden sonra İstanbul'a geldim maraş'ta olsam dayıma muazzam bir akvaryum yaptırırdım işinden dolayı ama maalesef İstanbul'da yaşıyorum her an taşınabilir ama hiç belli değil atanmayı bekliyoruzNe zaman tasinicaksiniz az süre varsa yaptirisaniz akvaryum oraya gonderirsiniz yeni evinize
Aynısı 600tl bu arada çarşıda120 litrelik bir plastik kap kullanacağım. Aslında akvaryum yaptırmayı düşünmüştüm ama taşınabiliriz diye vazgeçtim. Taşınma sırasında esneyip kötü bir görüntü oluşturabilir diye tercih etmedim. Bu plastik kap, gerekirse taşınma sürecinde atılabilir; o yüzden bunu seçtim. Zaten iki kaplumbağam için beni 1 yıl idare etmesi yeterli.![]()
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hit Box Gıdaya Uygun Tekerlekli Kasa No42 - 120 Lt Bo289 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
NErde bu Çarşı bizde alalımAynısı 600tl bu arada çarşıda. 200Watt ısıtıcı alın sorun olmaz.
Her çarşıda var 80lik olanını 400e aldım 120yi getircem fiyat 600 700 civarında olur dedi İzmir Konak.NErde bu Çarşı bizde alalım
Dükkan ismi varmıHer çarşıda var 80lik olanını 400e aldım 120yi getircem fiyat 600 700 civarında olur dedi İzmir Konak.