Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

Cvp: Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

Firmanın internet sitesi neydi ?

Yaşarcan, sorduğun uvb lamba ile ilgili site ise http://www.atakanpetshop.com

http://www.atakanpetshop.com/exo-terra-kompact-florasan-26w-20-uvb/urundetay/61503.aspx sitede bunu bulabildim diğeri bitmiş sanırım :(

tamam aradım konuştum sizce 13 watt mı yoksa 26 mı ?

o gösterdiğin bizimkilere zayıf kalır 5.0-6.0 olmalı. bizim aldıklarımız sipariş usulü geliyor bir anda talep görünce yetiştiremediler.

watt konusuna gelirsek bu ampulü lambaya taktığında aradaki mesafeyi ne kadar tutacağın ve kuru alanın genişliği ile alakalı. 13 w için 15 cm civarı. 26 w için 27 cm civarı bir mesafe olmalı. mesafe arttıkça etki alanıda genişleyecektir. bu daha çok birden fazla hayvanı olanlar ve kuru alanı geniş olanlara uygun. buna göre tercih yapmak gerekir.

Abi aradım gittigidiyorda var dedi ordan baktım akşama sipariş edicem 13 wattlık bu 5.0 olandan

fiyat aynı mı veya bunların kendi satış sayfası mı ? öyleyse oradan da alabilirsin. sende mesafe vardı diye hatırlıyorum. bu mesafeyi korursan 26 W olanı da alabilirsin. bu ampuller biraz ağır, kıskaçlı lambaları ister istemez aşağıya doğru eğiyor biraz.

kıskaçlı değil abi benim lambam sıkıştırdım duvarla jakuzi arasına masa lambası normal .. Evet kendi satış sayfası abi aradım sordum kendi siteleri güncel değilmiş oraya yönlendirdi beni

memnun olmayan yok ama sanırım aramızda :)

2.0 ampulü muhtemelen yıllardır satmaya çalışıyorlardır. Exo terra kaldırdı ama piyasada alan olmadığı için halen görmekteyim.

Mesafen 20 cm den daha uzak olacaksa 25w al Yaşarcan. Fiyatları zaten çok yakın.

Cvp: RE: Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

Alisarp' Alıntı:
Bu atakan petshopu zengin ettik hep birlikte :D

bizim bu işte daha karlı çıktığımız kesin önceden dış filtreden sonraki en pahalı ekipmandı. şimdi kaliteli ısıtıcılar ve hazır kuru alanlarla aynı değerlerde seyrediyor. tabi sadece burada satılanlar

Abi 13 watt uygun gelir çünkü 10 15 cm kuru alanla lamba aradı.. Isıtıcı lamba gerekir mi yanına?

Mesafe o kadar azsa 13w al Yaşarcan. Isıtıcı lamba her ihtimalde gerekli. Bu uvb ampuller ısı vermez.

içeriğinde uvb olan hiçbir ampul ısı vermez.

Anladım o zaman bi tane daha lamba almam gerekecek.. Bitmedi bi türlü masraflar ama ışıktan sonra sadece dış filtre kalıcak eksik

Yeni lambayı hemen alamam sizce ısıtma lambası gelene kadar uvb yi takayım mı yoksa beklesin mi?

Yasarcan normalde isitma olarak kullandigin lambayi kullan ekstra bir harcama degilki ozelliksiz bir ampul yetiyor

Yok ısıtma lambasız kesinlikle olmaz Yaşarcan. Hayvan hasta olur, iştah gider, metabolizma yavaşlar, hazımsızlık çeker. Bunların alternatifi yok. Ama uvb yi takana kadar devit verebilirsin, önermek zorunda kaldığım için yazıyorum.

emreye katılıyorum uvb'nin alternatifi devit. ısıtma lambası hele ki bu zamanda üşümemesi için en gerekli ürün. zaten ısı vermediği için hayvan uvb takılı lamba altında durmaz.

Cem abi UVb olup ısı verenler varmis bu arada onu konusuyoruz diger UVb konusunda ama bize uygun degil % 7 UVb belki yurtdisinda bize uygunda vardir

Geri