Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

Cvp: Exo terra uvb 5.0 toplu alımı

UVa isitma lambasi gelmis mi emre abi ?

Su sızdırmasına karşı önlemi olması mükemmel Cem. İyice kafama yatmaya başladı.

Bu konuda mail atacaklar yada ben soracağım. Zaten onlar hemen gelmez. Getirip getiremediklerini öğrenip mail atacaklardı. 25 w UVB ler gelince yüz yüze soracağım durumu.

Emin, 25 w UVB ampuller Cuma günü gelecekmiş. O gün öğleden sonra arayacağım. Gelmiş ise akşama giderim. Bu arada uva ampuller için durumu sormadım. Konuştuğumuz kişinin ismi aklımda değildi. Sana mail att mı?

Yedekleme için tüketmiştik Yaşarcan. Bana bugün geleceğini söylemişlerdi. Firmayı arıyorum. Kargoda yaptıkları için senin için sorun olmaz. İmkanın varsa hızlıca tükenmeden temin edersin.

Firma ile görüştüm. Geliyor yarım saate arayın tekrar dedi. 16:00 gibi tekrar arar öğrenirim. Buraya yazacağım Yaşarcan. Hatta internetten 1 tane satılmış dedi. Belki forumdan bir arkadaş almıştır.

Abim kapıda ödeme yapabilirmiyiz ? Ona göre alayım .. Isıtmadada yardımcı olur değilmi ?

Isitmada yardimci olmaz kapida odemede yok demisti sanirim emin abi

Kapıda ödeme normalde yoktu. Biz oraya gittiğimizde size yapabiliriz gibi konuştu, eğer kesin alacaksan sorarım olabilecek mi diye

Şimdi görüştüm, tamam dedi. 212.695.42.55 Ali bey ile görüşürsün.

Şimdi konuştum, 6 adet 25w uvb gelmiş. 1 tane internetten alınmış, bende 2 tane ayırttım. Şu an elinde kalan adet 3. Bilgin olsun Yaşarcan. Düşünüyorsan hemen iletişime geçip siparişi verki tükenmesin. Geçen sefer biz sayıyı yakalayamadığımız için ben şimdi kalan 2 yedeği alıyorum.

Bu arada Ali Sarp, Exo Terra uva gelişi şu an mümkün olmamış. 4 ay sonra ithalatı yapılacakış. Ben hatırlattım, sipariş geçecekleri zaman Emine ne istediğimizi soracaklar. Zaten Emin o esnada benimle iletişime geçer ve uygun ampulleri söyleriz. Adama boşuna her güçteki ampulden isteme elinde kalır. 25 w, 100 w olanları biz almayız.

Abi 100 watta uygun lamba olsa alir 40cm e konumlandirirsinda 25 watt yaramaz

Emre Abi eğer uva uvb karıştıktan daha hesaplı olucaksa alayım kesin abi.. İşte olduğum için yazamafım kusura bakmayın birde kapıda ödemeyle toplam kaç tl bulur abi imkanlar kısıtlı bende biliyorsun

Emre abi ben uzun florasanlardan almaya karar verdim eğer uygun var diyorsan yani uvb yüzdesi olarak tahtalarla bir sistem kurup jakuzi üstüne ondan yapmak istiyorum ama uvb yüzdesi uygun olanlar varmı ?

Uzunluğuna dikkat edip uygunsa al Yaşarcan. Birkaç ürün veriyorum. Çok ucuz değillermiş.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=16659&ad=exo-terra-repti-glo-5-0-floresan-ampul-30-w
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13219&ad=jbl-solar-reptil-jungle-t8-floresan-lamba-15-w
mailto:/urun_detay.aspx?urn=13220&ad=jbl-solar-reptil-jungle-t8-floresan-lamba-18-w

Yasarcan ben bunlardan kullaniyorum ama senin kuru alana baktim ve onermem acikcasi konumlandirma sikintisi ve bosa isima olur zaten bu linkteki lambalardan en fazla 10 lira ucuz 60 cmlikler hic olmaz zaten

Ali Sarp exo terra uva ısıtmalar için konuştum. 3-4 ay sonra firma ithal etmeden önce arayıp talepleri soracaklar. Bende Emin gibi ulaşım bilgilerimi verdimki birimizden kaçsa diğerimiz yakalar. Gerçi ararlarmı bilmiyorum ama denemekte fayda var. Ben size bizim için uygun lambaları belirtirim dedim. Artık beklemedeyiz.

Vallahi şuan net hiçbirşey yok malesef maddi sıkıntı olmasa alıcam ama kalıcak yine sanırım o kadar sıkışık ki durum şuanda.. Vitaminde veremiyorum artık 3 ayda doldu çok sık vermedim zaten ama elden gelen birşey yok malesef

Emre abi o mesaji gordum cevapta verdimde gozunden kacmis sanirim neyse gelirse cevap verirler bence sonucta simdi en azindan bi 1000 lira kazandirdik onlara heralde
Aslinda guzel olurdu UV yokken ciktiklarinda UVa alamiyorlar

Bu lambalarida E27 duylami kullanicaz sana soylemistim ben 44 w kullandigim icin lambalarim E14 cunku

Gördüğünü farkettim. Önce telefonla konuşmuştum. Uvb leri almaya gidince yüz yüzede konuştum. Bu sebeple tekrar son durumu yazdım Ali Sarp. Uva konusu umarım çözülür.
Bu uvb ler ve uva lar yani tümü e27 duy uyumlu.

Yaşarcan hayvan d vitamini olmadanda kabuk yumuşaması yaşar. Sen deviti 15 günde bir ver. Dozu azalt yani. Yapacak birşey yok. Bana kalsa hiç devit vermeyin derim ama anlıyorum. Bazen olmazsa olmuyor.

Anladim abi bende gormedin sandim gerci bugun UVbleri almaya gidicektin oda var

Yasarcan bence sen kacirma bunlari 3 tane kalmis juenpette 129 lira sanirim jbl ler

Alisarp haklısında işte bunu alınca tekrar mandallı bir lamba lazım ek olarak ..Emre Abi kapıda ödeme ne kadar olur tahminen ?

Abi dediğin gibi bende hiç sevmiyorum dışardan vitamin vermek ama şuan mecburum

Hiç bilmiyorum onu Yaşarcan. Kapıda ödeme yapmadım. Ama adamlara telefonda bir sor derim. Yaşarcan Sana mandallı lamba uygunmu yoksa masa lambasımı koyman gerekiyor?

Geri