www.elektrikdeposu.com/AMPUL-HALOJEN-NORMAL-ECOLITE-52W-E27-BUZLU,PR-109980.html
Ampuller burada da 3.5 İlgilenenlere.
Uva,Uvb alternatifi baska urunler varsa onlara da bakayim.
Bu arada www.elektrikchi.com'dan horoz 050 siparisi vermistim gece.Bir de maille renk sordum ve ona gore odemeyi yapacagimi belirttim.Tum gun 1-2 maile daha cevap alamadim.Urun ayni zamanda sepetimden gitmisti.Onu da sormustum.Ayrica firmanin siparis detayi ile ilgili gelen mailinde hicbir kurumsallik yok. Boyle abuk bir isim ve adresle geldi mail "***********" <*****@ns231.tekrom.com>Ve mail iceriginde firma adi vb hicbir sey yok.
Tum gun yazmayinca acikcasi iyice huylandim.Buyuzden baska firmadan siparis verecegim simdi.Kirmizi istemiyordum ama kismet degilmis
Ampuller burada da 3.5 İlgilenenlere.
AEK' Alıntı:UVA ışını yerini devit tamamlamaz. UVB d vitamini sentezine yarar. Devit3 bunun yerine kısa süreli kullanılır. Bu yapay bir ürün olduğundan uzun kullanımı iç organlar için olumsuz. Bu sebeple ben hiç kullanılmaması taraftarıyım. Ancak yumuşamada takviye yada uvb ampul alınana kadar 3 ay gibi kısa süreli kullanılması belki kabul edilebilir.
Bu vitamin suya damlatılmaz yada yem suya atılmaz. Suda etki kaybolur ve yağlı bir tabaka oluşur.
Uva,Uvb alternatifi baska urunler varsa onlara da bakayim.
Bu arada www.elektrikchi.com'dan horoz 050 siparisi vermistim gece.Bir de maille renk sordum ve ona gore odemeyi yapacagimi belirttim.Tum gun 1-2 maile daha cevap alamadim.Urun ayni zamanda sepetimden gitmisti.Onu da sormustum.Ayrica firmanin siparis detayi ile ilgili gelen mailinde hicbir kurumsallik yok. Boyle abuk bir isim ve adresle geldi mail "***********" <*****@ns231.tekrom.com>Ve mail iceriginde firma adi vb hicbir sey yok.
Tum gun yazmayinca acikcasi iyice huylandim.Buyuzden baska firmadan siparis verecegim simdi.Kirmizi istemiyordum ama kismet degilmis