olivia-peter
Bordo Bereli
Teknoloji ve bilim geliştikçe bakteri hastalık çeşitleri de artıyor değişiyor. en kötüsüde bunların biolojik silahlara dönüşmesi.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Gönderin risk almayın derim ben.berrakerkin' Alıntı:Amin..
Bu arada yem saticisi bir sorun olusturacagini sanmiyorum ancak isterseniz gonderin iade edelim demis.
olivia-peter' Alıntı:Teknoloji ve bilim geliştikçe bakteri hastalık çeşitleri de artıyor değişiyor. en kötüsüde bunların biolojik silahlara dönüşmesi.
XeuaHwaHero' Alıntı:Gönderin risk almayın derim ben.berrakerkin' Alıntı:Amin..
Bu arada yem saticisi bir sorun olusturacagini sanmiyorum ancak isterseniz gonderin iade edelim demis.
Yemin goruntu ve kokusundan belli oluyorsa veya seri no.dan bulunuyorsa hic ugrasmak istemiyorum aslinda.
Net alisveris prosedurlerini de cok bilmiyorum.Ayipli mal kategorisinde mi sayiliyor,bu durumda iade icin gonderim ve onlarin yeni mal gonderim ucretleri kimin sorumlulugunda vs vs. Bu konularda sikinti yasamak ve gerilmek yerine Sera'ya danisip halledebilirsem ugrasmayacagim.İstanbul'da olsa gotururdum elden,ancak İzmirdeydi sanirim aldigim yer
berrakerkin' Alıntı:XeuaHwaHero' Alıntı:Gönderin risk almayın derim ben.berrakerkin' Alıntı:Amin..
Yemin goruntu ve kokusundan belli oluyorsa veya seri no.dan bulunuyorsa hic ugrasmak istemiyorum aslinda.
Net alisveris prosedurlerini de cok bilmiyorum.Ayipli mal kategorisinde mi sayiliyor,bu durumda iade icin gonderim ve onlarin yeni mal gonderim ucretleri kimin sorumlulugunda vs vs. Bu konularda sikinti yasamak ve gerilmek yerine Sera'ya danisip halledebilirsem ugrasmayacagim.İstanbul'da olsa gotururdum elden,ancak İzmirdeydi sanirim aldigim yer
Böyle ahmak satıcılar hep beni sinirlendiriyor ya. Durduk yere uğraş dur şimdi. Hayır efendim paramızla rezil oluyoruz. Be adam şunun doğru duzgununu yolla sende rahat et bende. Değil mi ama.
Alisarp' Alıntı:Veterinere goturun bir yinede aracla almasi icin bir arkadastan falan rica edin ?
O et yiyen bakteriler yanlis hatirlamiyorsam amerikada nehirlerde bulunuyor ve vucuda acik yaralar yoluyla bulasiyordu tek cozum amputasyondur
Diyecek tabi gonderin mutlaka
XeuaHwaHero' Alıntı:berrakerkin' Alıntı:XeuaHwaHero' Alıntı:Gönderin risk almayın derim ben.berrakerkin' Alıntı:Amin..
Böyle ahmak satıcılar hep beni sinirlendiriyor ya. Durduk yere uğraş dur şimdi. Hayır efendim paramızla rezil oluyoruz. Be adam şunun doğru duzgununu yolla sende rahat et bende. Değil mi ama.
İsini duzgun yapmayan herkes beni sinirlendiriyor =)) Aynen, paranla huzurunun kacmasi..
XeuaHwaHero' Alıntı:Ben o yüzden hep ısrarla mesaj atıyorum yem aldigimdada aynısını yaptım. Adamlar yiliyor artık :-D son kullanma tarihi diyorum paketlemeye dikkat diyorum
cem' Alıntı:et yiyen bakteri ile ilgili bilgi burada var.
https://www.google.com.tr/search?q=et+yi...2&ie=UTF-8
berrak alisarp bu linki vermiş miydi bilmiyorum onun kaplumbağasına benziyor mu bu kızarıklık.
mailto:/forum/Konu-kaplumbagamin-deri-hastaligi.html?highlight=et+yiyen+bakteri
AEK' Alıntı:Artık ya dikkatsizlik yada yerse diye göndermişler geri iade et Berrak. Sana doğrusunu yollasınlar.
berrakerkin' Alıntı:Pardon, mix yerine cizgili yazmisim =) Karisti kapluslar.
85 cm.lil yerim yok ama yine de fiyat uygunsa diye sahibinden uzerinden yazdim ilana. Saticisi olctu dun.Bana da 5 az geldi ama kendisi bizzat olctu.
Eve kadar tasinmasi falan da cazip gelmisti.
AEK' Alıntı:Evet yeni sistemde kapakları değiştirdiler Berrak. Bitkisel yemlere kesinlikle alışmalı, özellikle vital.
Seachem ürününü aynen dediğin gibi durulayıp koy filtreye. Süngerinide (filtrenin) koymayı unutma tekrar.
berrakerkin' Alıntı:Pardon, mix yerine cizgili yazmisim =) Karisti kapluslar.
85 cm.lil yerim yok ama yine de fiyat uygunsa diye sahibinden uzerinden yazdim ilana. Saticisi olctu dun.Bana da 5 az geldi ama kendisi bizzat olctu.
Eve kadar tasinmasi falan da cazip gelmisti.
Çok olunca karışıyor. Aşiret ağası gibiyim
5 mm camı hayvan üflese kırar bu boyutta. iç girme o işe.