Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:bende bir çorba kaşığı dolusu çıktı. bu da sifonla dibi çekip kovaya gelen kumları yıkayıp tekrar döktüğümde havalandığı için çekilenler.
berrak seni o filtre rahat 6 ay götürür. senin kaplumbağa benimkilerden büyük ama benimkilerin boşaltım sistemi hızlı çalışıyor.
emre senin o kum dışkılayan hala devam ediyor mu ? bu üç numara sürekli kum dışkılıyor. şerefsiz bir de tam bitki üstüne gelip yapıyor ondan sonra yapışanları temizleme bana kalıyor. geçen gün birisi tam altından geçerken yaptı hayvanın bir kaçışı vardı ki görülmeye değerdi. :smile: hayvan artık gökten başımıza taş mı yağıyor demiştir kesin. :blink:
berrakerkin' Alıntı:=)))))))))))))))))))))))))))
Yok merak etme,ben yapacak birsey bulurum =))))
Hem oyle kolay kurtulamazsiniz. Tonton yeni alanda yeni huylar cikartacak.Ben yeni gozlemler ve yeni sorularla Kaplumbaga davranislari forumunu patlatacagim =)))