Artık ne pomadı, ne damlayı, ne de tulu diş fırçasını istemiyor. İki gün önce yaka paça tedaviyi yaptım. O gece ve sonraki gün ile gece hiç rahat durmadı küçük akvaryumda. İkinci günün sabahı büyük akvaryuma aldım. Şimdilik hareketli. Bir yukarı bir aşağı yüzüyor. Su yüzeyinde uyuyor. Yemleri yakalıyor fakat yemiyor. Parçalıyor sadece.
Tedaviye devam etmeli miyim?
Devit sürünce aradan zaman geçse bile devit koktuklarını söylemek istemiştim. Kuruyunca daha da yoğunlaşan kendi kokularından bahsetmemiştim.
Admine acil şifalar diliyorum. İnşallah çok mühim bir şeyi yoktur ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Sen de yazmasan nasıl derdimize çare bulurduk bilmiyorum. Çağ internet çağı fakat konu kaplumbağa olunca
-bu site hariç- herkes, kopyala yapıştır metoduyla bir şeyler yazdım sanıyor.
İyi ki varsınız.
Tedaviye devam etmeli miyim?
Devit sürünce aradan zaman geçse bile devit koktuklarını söylemek istemiştim. Kuruyunca daha da yoğunlaşan kendi kokularından bahsetmemiştim.
Admine acil şifalar diliyorum. İnşallah çok mühim bir şeyi yoktur ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Sen de yazmasan nasıl derdimize çare bulurduk bilmiyorum. Çağ internet çağı fakat konu kaplumbağa olunca
-bu site hariç- herkes, kopyala yapıştır metoduyla bir şeyler yazdım sanıyor.
İyi ki varsınız.