Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Nadiren derken birtek şimdi oldu işteXeuaHwaHero' Alıntı:Az önce kuru alana çıktı ısıtma lambası açıkken. Kafasını içine sokmuş beni farkedince dışarı çıkardı. Sanırım uykusu geldi. Kapadım lambasını. Uyusun diye. Su içinde yüzerken ağzını gevelemesi normalmi abi? Ağzının hareketli olması yani. Umarım akciğer enfeksiyonu yoktur
Evet alisarp o açıdan çok endişeliyim bir canlının daha can vermesini istemiyorum .Çok kötü sıkıntılı bir dönemden geçiyorum şuanda kişisel olarak sınavlar özel hayatım falan herşey birbirine girmiş durumda bide bu böyle olursa Allah korusun. Ağzından burnundan su akması çok ilginçti. Kuru alanda kafasını arada içine çekmesi normal mi? Kuru alan değişimi yaptığım için bugün 9 a kadar açık tuttum. Valla söz veriyorum onada Kendimede bir sorun çıkmasın hemen haftaici büyük akvaryuma geçeceğim. Yeterki birsey olmasınAlisarp' Alıntı:Diger hayvan oldugu icin endiselisiniz ama bundada insanlarda oldugu gibi garip durumlar olabilir bunun onemli olmasi tekrarlanmasindan kaynaklanir
Yanliz isitma lambasi 7-18 arasi yanmali zaten 9 da yanmamali
cem' Alıntı:ağzında birşey geveliyor ise yumuşatmak için ağzında su tutuyordur. burunda bir şey varsa veya tıkalıysa temizlemek için suyu burnundan çıkarır. belki kum yemiştir. kum yediği zaman ağzında çevirip yarısını dışarı yarısı mideye gönderir.