Cvp: Kaplumbağalarıma nasıl bakmalıyım?
50 watt alayım o zaman dimi abi
Croom' Alıntı:yani 50 watt alayım dimi ?
50 watt alayım o zaman dimi abi
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Croom' Alıntı:yani 50 watt alayım dimi ?
Croom' Alıntı:yani 50 watt alayım dimi ?
Croom' Alıntı:hmm ben 100 watt aldım fakat suya girse birşey olur mu olmaz mı nasıl anlarım, pet-shoptaki kadın watt düşerse fiyat yükselir dedi bende ilerdede değiştirmemek için 100 watt aldım nasıl olucak şimdi ?
cem' Alıntı:alper akvaryuma denk ısıtıcı almadığın için akvaryum içine mutlaka bir derece alman lazım ki o şekilde ayarı yapıp denk ısıya getirebilirsin. şu an 24 derceyi geçme hatta 23 sabit olur ama derecesiz dengeyi bulamazsın evde derece varsa suyun içine at daha doğrusu cam dışından rengini görebileceğin şekilde konumlandır. derece yoksa yoksa 23 derecede ayarla ve bir an önce temin et.
Croom' Alıntı:cem' Alıntı:alper akvaryuma denk ısıtıcı almadığın için akvaryum içine mutlaka bir derece alman lazım ki o şekilde ayarı yapıp denk ısıya getirebilirsin. şu an 24 derceyi geçme hatta 23 sabit olur ama derecesiz dengeyi bulamazsın evde derece varsa suyun içine at daha doğrusu cam dışından rengini görebileceğin şekilde konumlandır. derece yoksa yoksa 23 derecede ayarla ve bir an önce temin et.
derece dediğiniz kırmızı hani içi dimi cam böyle.Birde şimdi ben su seviyeisni yükselticem ayarıda 23 e çekicem cama yapıştırcam ve gidicem 1 tane derece alacam herneyde bulunur heralde değil mi
Croom' Alıntı:emre abi evde termometre var fakat elektronik olmaz sanırım onun için gidip alayım gelince mi kurayım ısıtıcıyı
Croom' Alıntı:emre abi bir hızlı söylesen çok işim var kaplunbağalar suan karadalar suyun içine koymadım birde benim ıstıcıda şer 2 şer atlıyor onun için 22 alayım ayarı suyun içine koyayım gideyim derece alayım dimi abi
şimdi ısıtıcyı koyayım mı abi 22 alıp ayarı kaplunbağlarıda salayım içine derece alıp geleyim ?
Croom' Alıntı:birde abi ben şimdi su seviyise çok değil çeyrekten biraz fazla ısıtıcıyı nasıl koycam
AEK' Alıntı:Croom' Alıntı:birde abi ben şimdi su seviyise çok değil çeyrekten biraz fazla ısıtıcıyı nasıl koycam
Isıtıcı komple yatay batan cinstense suyu ortlayacak şekilde yatay olarak cama yapıştır. Su sviyesinide ısıtıcıyı koyduktan sonra yükseltmeye başla. Bu kadar az su iyi değil.
Croom' Alıntı:tamam abi şimdi tam olarak nasıl derece alacam su için civalı değil mi ve şeritsiz ama şeritli şeritsiz nasıl oluyor
AEK' Alıntı:Croom' Alıntı:birde abi ben şimdi su seviyise çok değil çeyrekten biraz fazla ısıtıcıyı nasıl koycam
Isıtıcı komple yatay batan cinstense suyu ortlayacak şekilde yatay olarak cama yapıştır. Su sviyesinide ısıtıcıyı koyduktan sonra yükseltmeye başla. Bu kadar az su iyi değil.
Tabi bunu uygun kuru alanın varsa söylüyorum.
Croom' Alıntı:tamam abi şimdi tam olarak nasıl derece alacam su için civalı değil mi ve şeritsiz ama şeritli şeritsiz nasıl oluyor
Civalı cam derece. Bundan almalısın.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=290&urn=11932
Şerit derece. Ben net ölçüm için diğerini öneriyorum.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=290&urn=10359