Cvp: RE: Kaplumbağalarıma nasıl bakmalıyım?
öncelikle saat 9 da 26 derece yapacam o zaman ve ıstıcı ne onu 25 nede 27 yapıcak 26 sabit durucak dimi emre abi ?.Ve kuru alanım cd den yaptım hazır takmak kaldı suyun dibinde 2 tane taş var ama taşa çıkınca yine eremiyorlar vede suyun miktarını azaltırsam ıstıcı telleri çıkar meydana :S ve filtre almam lazım çünkü su çok dolu oldu nasıl temizlicem bilmiyorum
AEK' Alıntı:İşte hızlıca arttı. Yüksek güçteki ısıtıcının sonucu. Bu şekilde 3 saat dursunlar. Bu ısıya adapte olsunlar. Daha sonra bir kademe daha artırırsın.
Su içi lambasını takman fayda sağlamaz.
Kuru alanı yapmaya başla. Yarın ona ihtiyaçları olacak. Birde dediğim gibi su içinde tutunacakları bir taş, kök yada yapay bitki olsunki rahatça yüzeye çıksınlar.
Kuru alanı yapınca kaçmasınlar diye etrafını çevir bence yada suyu biraz azalt. Bir şekilde yapman gerekir. Tabi kuru alanıda ısıtmak için lamba gerekiyor.
öncelikle saat 9 da 26 derece yapacam o zaman ve ıstıcı ne onu 25 nede 27 yapıcak 26 sabit durucak dimi emre abi ?.Ve kuru alanım cd den yaptım hazır takmak kaldı suyun dibinde 2 tane taş var ama taşa çıkınca yine eremiyorlar vede suyun miktarını azaltırsam ıstıcı telleri çıkar meydana :S ve filtre almam lazım çünkü su çok dolu oldu nasıl temizlicem bilmiyorum