Kafa kisminda bir şişlik yok değil mi? Bu kirmizi yanagin oldugu kisimlar biraz daha yüksek duruyor normal sekli diye düşündüm hep bir sorun yok degil mi? Ve kirmizi kisim tamemen koyu kirmizi renkte degil boyle bir renkte normal bir durum degilmi sonlara dogru rengi açılıyor gibi? Birde ben 4 yıldır plastik kapta kalıyor demisim yanlis hesapladım galiba 2015 yazindan beri kaliyor o zaman daha cok minikti. yani 5. Buçuk yildir felan kaliyor . Cok pismanim daha önce yeterli imkani sunmadigim için. Umarim bu son pişmanlığım fayda eder bundan sonraki yasaminda daha guzel ortamda sağlıklı bir gelişim gösterir.
Haftaya büyük akvaryumu kuruyoruz bir sorun olmazda eğer.30 kg silis Kum,tetra 200 w isıtıcı, sobo wp 1301 filtre bu malzemeleri temin ettim. Sobo wp 1301 filtre sinin icinde sadece sera crystal mi koyabiliyorum bunu netlestirmek istedim. Siz zeolite sigmaz dediniz. Ama sanirim youtubeda bu filtrenin icine zeolit ve elyaf koyan videolar gördüm. Bir sey sormak istiyorum. Esintiye yakalanmamasi için cok çaba gösteriyorum. Dün balkonlu odanin kapısı acıktı balkon açıkken sadece 10 saniye felan acik kalmis kapi esinti almismidir.? Yani bir kac saniye hemen hasta etmeye yetiyormu ?ortamda esinti yoktu tabi.