Cvp: Yeni akvaryum
Neslihan cnm benimkiler genelde cok afedersiniz ama birlikte güneslenirlerse üst üste oluyorlar

hic dokunmuyorum demekki öyle rahat ediyorlar :$ :haha: ve beni sadece yem saatlerinde cok seviyorlar elimi uzattigim zaman hala korkuyorlar sanirim ev halki kalabalik sürekli onlarin yanindan geciyoruz ondan korkuyorlar daha belki birgün alisirlar
Yasarcan ablam cok tsk ederim sonuc güzel olunca yorgunluk flnda kalmiyor vallaha cok mutluyum onlari öyle görünce o bitkiyide ben gömüyorum onlar cikartiyor :haha:
Cem olduklari yerde pencere yok benim bir huyum var yaz kis evi cok havalandiririm o yüzden en uYgun yer orasi ceryana gelmiyorlar hemde aksam oldummu rahat ediyorlar cocuklar yatinca fazla gidip gelmiyprum isiklarda sönük oldummu anliyorlar artik uyku vakti amaaa kara likta bile yanlarindan gecersem hemen uyaniyorlar ^^isiklarin saatlerini ayarladim onlarin durumuna göre eskiden daha cok cikiyorlardi simdi sütekli suda duruyorlar
Emre cok tsk ederim evet sonunda bitti yorulduk ama deydi vallaha orasini yanlis anlamisim demekki peki ben simdi ne araliklarda filtre temizligi yapicam ozaman zaten desigin gibi yaparim
Mango köküne ilkten gelmediler ama suyun icine girdiklerinde birkere sasirdilar baya bir bakindilar taslar degisik geldi kokladilar sonra suyu ceken ucu isirmays calistilar derecenin rengi sari onuda yem sandilar :haha: sonradan mangoyu kesfettiler onu bile isirdilar görende diYecekki hic yem vermiyorum aksama dogru bir baktimki kökü yerinden oynatmislar altina girmisler cok yaramazlar ya ayni benim ufakligim diyorum bazen muzurlara (cok yaramazmisim) ^^
Umarim saglikli yasarlar bundan sonra elimden ne geldiYse yapmaya calistim bizim bi ugraslarimizi görüpte belki hala ölüm kabinda besleyen arkadaslarinda fikirleri degisir