İyi tatiller Cem.
Clearmec ile Silicat temizlenişi aynı o halde. Onda da 2 elyaf mıydı?
Sarılık var ama mangodan mı vs kestirebilecek tecrübem yok. Dediğin gibi,akvaristler test yapmadan çoğu şeyi anlayacak duruma geliyormuş zamanla.
Genel olarak 2. el tercih etmiyorum.Alisarp'ı tanıdığım için tercih ettim ancak garantisi devam etmiyorsa, bir sorun çıkarsa da tamir vs gerekir, bu da kötü. Malum ısıtıcı 1 sene çok
iyi gitti sonra sapıttı.Düşüneceğim o konuyu,zaten şuan hemen alamam. Alisarp sen bir ilan aç istersen, sana da engel olmayayım.
Acaba akvaryuma özel, yalnız elektrik dalgalanması değil de, aleti de uzun süreli çalıştırmaya yarayan bir ürün var mı? http://www.acdc.com.tr/tr/akvaryum-upsi.htm mesela normal ups mi yoksa farklı mı? Bir de bahsettiğin aküler ne kadar süre gidiyor ve değiştirme durumunda ücreti nedir?
Test sonuçlarımı beğendin mi Cem? 5 ay için normal sanırım : ) Bİr de şu referans kiti hakkında fikrin var mı, acaba doğru mu düşünmüşüm?
Bir de sonradan farkettim,amonyak kitinde havuz suyu diyor.Gerçi havuz da tatlı su ama bilemedim. Yalnız normal suya da yaptığım için, değerler doğru diye düşünüyorum. Normal su ilk seviye benimki 3.seviye çıktı.