Benimki de,yuzen termometre oldu bu arada.. Surekli isirdiklari icin,boru yuzmeye basladi.Ancak tepesindeki tikac sayesinde, diklemesine ve dumduz yuzuyor ve derece de en yukarda kalmiyor. Yani derece,boruyla beraber,borunun icinde tamamen suda, tikacin yuzeyi suyun disinda sadece. Yuzmesinin bir zarari yok.Arada pati atip,itekleyip rahatliyorlar.
İci tamamen dolu ama batmiyor.Yalniz nasil olduysa, ilk basta tamamen batmisti ve yine dumduz ve dikey sekilde kum uzerinde geziniyordu.Onu, onlar yapmisti.Ben sudan cikardim bakmak icin ve tamamen su doldurmama ragmen, bir daha o denge olmadi, ilginc.
Cem,birsey soracagim.Gecen sene asagi yukari 180 litrelik bidon doldurup 2 gun onceden klorlarini ucurup, filtre temizligi ve su degisimini yapip, hayvanlari direk atmistim.
Ancak bu sefer;hayvanlari 2 gun plastik kaba alip,direk cesme suyunu hortumla akvaryuma doldurup,2 gun sonra hayvanlari atmayi planliyorum.
Plastik kaba yalnizca isitici takacagim.Tas koyarsam arti cikabilirler,2 kisiler.
2 gun boyunca suda kalsalar sorun olur mu? Kurualan, isitma ve uvb lambalari olmayacak.Yalnizca isitici.