Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

JBL 6 in 1 Su değer analizi sonuçlarım

Bir kutu yetiyor. Yalnız kendi torbasından çıkarıp ti-sert poşete ikisini de doldur. Bu haliyle sığmıyor.

Daha koymadım. Bir kutu konacak.

Bir kutu fazla degil mi Cem?Aciklamasina baktin mi netten?Onlarin hesabina gore,4'te biri yeter.Daha once de demistim.İnceleyebilir misin bos zamaninda?

Bunun fiyati da zaten ClearMac'e esdeger olur bu haliyle.

Kargom geldi de.Teyit etmek isterim.Nophosphates ve Zeolite'in, ikisi de ikiser tane cikiyor paketten degil mi? Nophos cok az geldi gozume cunku.

mailto:/evcil-hayvan/deep-reptivit-kaplumbaga-vitamini-213200562 Bizim evde, fii tarihinden kalma, bu kutudan buldum. Kaplumbağa çok küçükken, bununla iyileşmiş.Tavsiye eder misiniz, arada almak mı lazım?

Hayir bu vitamin suni malzemeler iceriyor, onermediklerimizden onun yerine dogal icerikli sera reptivit en iyi vitaminlerden. Birde bir tane daha vardi sanki ama adini hatirlayamiyorum.

Reptilin. O kadar yazdım mineral yem herşeyi karşılıyor. Bu damlalar gereksiz ürünler. Hayvanlar yem yemeyecek kadar hasta olmadıkça lüzumsuz masraftır. Prodac tartafood pellets yemde aynı işlevde.

Tamam tesekkurler.
O donemler; tek tip yemle beslendiginden, iyi gelmis demek ki.

Aynen yanlis bilgilendirme yapmis olmayim abi, sagol duzeltme icin. Uzak kalinca unutuyor insan.

Metilen ile filtre bir arada olmuyor ya.Acikcasi, bos filtre ile calistirmak sonra tekrar doldur vs bana uymuyor.

Soyle birsey yapsam?

Buyuk filtre temizligi oncesi(suyun 3/4u+filtre full malzeme degisimi) metilenleri damlatsam, sonra temizligi yapsam olmaz mi?Boylece filtre icindeki malzemeler zaten degismis olacak.

Cvp: JBL 6 in 1 Su değer analizi sonuçlarım

Olabilir ancak şöyle yapmalısın suyu değiştirdikten sonra metilen döküp sonra malzeme değişmelisin, bu şartlar altında suyu tamda değiştirebilirsin.

Prospektusunde yazan kadar kulan bence. Lacivert bir renk olmasın ama açık mavi bence kafi.

Bakılan canıya alakalı bir şey değil ki, suyun kalitesini ayarlıyor.

Dış filtrede kullanılmaz haberin olsun. Ya kullanma yada damacanaya damlatıp su beyaz olana kadar beklet içindeki alkol uçsun. Etkisini yitirsin.

Damacana da olmadi Cem. 2 gun bekledi,karistirdigim halde ucmadi.Bir sefer 175 litreyi bulan damacanalari dizdim. O sistem mesakatli oldu.

Artik, 2 gun plastikte bekletip, akvaryumu klor icin bekletiyorum.

Dis filtrede olmaz biliyorum ancak temizleyecegim diye dedim.Full degisecek malzemeler.Yine olmaz mi?

2 gun hayvanlari kapta bekletiyorum, eksik yazmisim

Geri